Ontdek of ons traineeship bij je past

Oriënteren op ons traineeship

Denk je erover je aan te melden voor het traineeship van Trainees in onderwijs? Of misschien twijfel je nog? Doe dan mee met onze oriëntatieactiviteiten! Tijdens een webevent, inhouse-avond of meeloopdag krijg je een goed idee van wat het traineeship inhoudt en hoe het leven als trainee eruitziet. Daarnaast is er altijd ruim de kans om al je vragen te stellen.

Tip: wil je als eerste op de hoogte zijn van de start van de inschrijvingen voor oriëntatieactiviteiten? Schrijf je in als geïnteresseerde!

Wil je meer informatie over ons traineeship? Neem dan snel contact met ons op. 

Doe mee met het webevent!

Tijdens de webevents leer je meer over het traineeprogramma en kun je al je vragen aan het programmateam stellen. Daarnaast maak je kennis met een trainee, die je alles vertelt over zijn/haar ervaringen!

Er zijn dit jaar helaas geen webevents meer. 

Kom langs op een inhouse-avond

De inhouse-avond heeft als doel om je zoveel mogelijk sfeer te laten proeven van het traineeship en je goed te laten zien wat ‘het leven als Trainee in onderwijs’ inhoudt. In kleine setting leer je meer over het programma en ga je in gesprek met het programmateam, met een huidige trainee en met elkaar: potentiële trainees van groep 2022. Er is daarbij veel tijd voor vragen.

De volgende inhouse-avond:

Dinsdag 1 februari, van 18:45 tot 20:30 met daarna een borrel – laatste inhouse-avond van dit jaar!
Locatie: Johannes Bosboomlaan 50, Ede.
Schrijf je in onderaan deze pagina!

Meelopen op een partnerschool

Drie dagen per week geven Trainees in onderwijs les op een middelbare school. Een meeloopdag is dan ook de ideale gelegenheid om je te oriënteren op ons traineeship en een baan in het onderwijs. Op de meeloopdagen krijg je een rondleiding op school, ga je in gesprek met schoolleiders en trainees en kijk je mee in een echte les!

Er zijn dit jaar geen meeloopdagen meer. 

Wil je toch een dagje meelopen? Neem contact met ons op en wij zorgen dat je in contact komt met een trainee op een school bij jou in de buurt.
Onder voorbehoud van de coronamaatregelen. 

 

Dit zeggen andere trainees over werken in het onderwijs

Wieneke van Koppen

Trainee Nederlands

Als eigentijdse docent Nederlands wil ik jongeren in een veilige leeromgeving helpen bij de ontwikkeling van hun taalniveau, hun leesplezier stimuleren en hun kennis van de Nederlandse literatuur vergroten.

Wienekes verhaal

Willem Hekman

Trainee Natuurkunde

Zijn vrienden noemen hem ook wel de 'Da Vinci'

Willems verhaal

Joy Huijskens

Trainee Muziek

Ik ben een nieuwsgierige en enthousiaste spreker die gek is op muziek en biologie, die graag (complexe) dingen uitlegt en daarbij zeker de link legt naar de praktijk. Lekker doen!

Joy's verhaal