Nieuws

22/02/2021

Informatiebijeenkomst voor scholen

Trainees in onderwijs koppelt scholen aan ambitieuze trainees die veel zin hebben om met leerlingen te werken en daarbij hun blik open houden voor alles wat er speelt in de school en ontwikkeling breder in het onderwijs. Een trainee is een leraar in opleiding die graag een positieve impact wil maken en maatschappelijk betrokken is. Wij zijn op zoek naar nieuwe partnerscholen en daarom willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze informatiebijeenkomst voor scholen vanuit Trainees in onderwijs.

Deze bijeenkomst geeft de gelegenheid om meer te weten te komen over het over het programma en wat het aannemen van een trainee voor de school kan betekenen. Clementine van den Berg (schoolleider Revius Lyceum) en Liane van der Helm (schoolleider VAVO Rijnmond College) zullen hun ervaringen met trainees op hun scholen delen. Daarnaast zal er kort worden stil gestaan bij het nieuw aangekondigde Nationaal Programma Onderwijs. Dit steunplan kan jouw school namelijk ook helpen om het mogelijk te maken om een trainee aan te nemen. Er zal zeker ook ruimte zijn om vragen te stellen.

Op donderdag 4 maart van 9.30 tot 10.30 uur zal de online bijeenkomst plaatsvinden. Als je geïnteresseerd bent om een duidelijker beeld te krijgen van het traineeship, de voorwaarden en huidige ervaringen, kun je je aanmelden via onderstaande deze link.

Heb je maar gedeeltelijk plek in je agenda om bij deze bijeenkomst aan te sluiten? Aarzel niet, en meld je dan alsnog aan. Je kunt gemakkelijk online in- en uitlopen. Wij zullen je een dag van tevoren een zoom link sturen.