Nieuws

21/11/2022

Meld je vast aan voor het traineeship!

Vroege vogels opgelet: uitsluitsel over minimale toelatingseisen traineeship

In samenwerking met de lerarenopleiding bieden we een selecte groep geïnteresseerden de mogelijkheid om vervroegd de eerste ronde van de selectieprocedure te doorlopen. Dit houdt in dat je de kans hebt om nog dit kalenderjaar uitsluitsel te krijgen over of je voldoet aan de minimale toelatingseisen voor het traineeship. Hierdoor weet je ook direct voor welk schoolvak je mogelijk trainee kan worden.

Wat moet je hiervoor doen?

We hebben voor maximaal 40 kandidaten plek binnen de vervroegde eerste ronde. Wees er dus snel bij! Tussen nu en donderdag 1 december kun je je aanmelden voor deze regeling. Let op: om hieraan deel te nemen hebben we je volledige aanmelding nodig! Lever dus o.a. je CV, motivatiebrief, diploma’s, volledige (voorlopige) cijferlijsten en ingevulde vakinhoudformulier(en) aan! Meer informatie over wat je precies moet aanleveren lees je hier.

Belangrijk: Deze mogelijkheid gaat enkel om het toetsen van de minimale toelatingseisen. Als je toelaatbaar bent, betekent dit dat je door gaat naar de volgende rondes (selectie op brief & CV in februari en selectiedag in maart). 

Meld je nu aan!

Meer informatie over de vervroegde eerste selectieprocedure en het vervolg lees je hier