Nieuws

03/05/2021

Vacature: cursusmanager

Wil jij graag meedenken over de inhoud en kwaliteit van ons traineeprogramma? Vind je het communiceren met onze verschillende doelgroepen interessant en ben je een kei in organiseren, verbinden en snel schakelen? Kom dan ons team versterken!

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega gaat aan de slag met de organisatie van het traineeprogramma, maar denkt ook mee over de inhoud en opzet hiervan. De precieze werkzaamheden stemmen we samen af. Wij verdelen de taken altijd in overleg en werken intensief samen om tot het beste resultaat te komen. Hierin is veel ruimte voor een eigen werkwijze.

Samen met je collega’s ben je als cursusmanager verantwoordelijk voor:

  • De uitvoering en de praktische begeleiding van het totale tweejarige traineeprogramma van werving en selectie, tot introductieperiode, verbredingsprogramma en events.
  • Het afstemmen van het programma met o.a. trainees, trainers, selectiecommissie, programma-adviesraad en andere betrokkenen.
  • Communicatie met ons netwerk, zowel in bijeenkomsten als via telefoon, mail, nieuwsbrieven en social media.

Je vindt het leuk om bij events aanwezig te zijn, trainees en kandidaten te spreken en contact te leggen met de community rond onze organisatie. Dagelijks heb je contact met bijvoorbeeld (oud-) trainees, trainers, lerarenopleiders, begeleiders op onze partnerscholen en partnerorganisaties.

Is dit iets voor jou?

Wij zoeken iemand die zin heeft om samen met ons het traineeship door te ontwikkelen en te verbeteren en samen het onderwijs te verrijken met docenten die via het traineeship het onderwijs in gaan. Daarbij vinden we een aantal dingen belangrijk. Het voornaamste is dat je past in ons team en onze organisatie. We zijn een compact team, schakelen snel met elkaar en het netwerk, analyseren en evalueren om zo ons werk te blijven verbeteren, zijn ambitieus, proactief, flexibel en resultaatgericht.

We streven ernaar om het programma doorlopend door te ontwikkelen. We zoeken dan ook iemand die graag meedenkt over de inhoud en kwaliteit van het traineeprogramma. Die met ideeën komt waar wij nog niet over hadden gedacht en die ook ongevraagd input, adviezen of ideeën geeft. Verder zoeken we iemand die zin heeft om de community van Trainees in onderwijs verder uit te bouwen en ernaar uitkijkt om in en met ons uitgebreide netwerk te werken.

Daarnaast zien we graag een aantal kwaliteiten terug bij onze nieuwe collega:

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt snel schakelen;
  • Je bent goed in plannen en werkt gestructureerd;
  • Je bent ondernemend, ziet kansen en komt graag met ideeën;
  • Ervaring met projectmatig werken is een pre;
  • Je hebt een afgeronde HBO en/of WO-opleiding.

Tot slot, zoeken we een collega die bij voorkeur snel kan starten voor 0,8 fte. De voorkeur gaat naar iemand die voor langere tijd verbonden zou willen zijn aan onze organisatie, dit is dan ook zeker geen tijdelijke vacature.

Wij bieden

Een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform bruto maandsalaris tussen €2380,- en €2984,- bij een volledige werkweek van 40 uur. De standplaats is Driebergen.
Daarnaast bieden wij 8.0% vakantietoeslag, 32 vakantiedagen op basis van een volledige werkweek, een structurele eindejaarsuitkering van 8.3%, een goede pensioenregeling via ASR, reiskostenvergoeding, we hebben flexibele werktijden en vakanties kunnen in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is, goede opleidingsmogelijkheden en overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot, krijg je een laptop en telefoon van ons om mee te werken.

We bieden je een werkplek waar je kunt groeien, mag leren, mag uitproberen en volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en samen te werken met mensen uit ons netwerk. We introduceren je in de wereld van het traineeship, het onderwijs, opleiden en je krijgt de mogelijkheid om op nationaal niveau met onderwijs bezig te zijn.

Wij zijn

Trainees in onderwijs heeft een grenzeloze ambitie om samen impact te maken in het onderwijs door het onderwijs te verrijken met kritische, creatieve en zelfbewuste docenten. Dat doen we met veel enthousiasme in ons team van vijf collega’s met daaromheen een stevig en uitgebreid netwerk van trainers, mentoren, partners en organisaties.

Trainees in onderwijs is onderdeel van Stichting Tio, waar we naast dit traineeship ook het Onderwijsloket hebben opgezet. Samen met de collega’s van het Onderwijsloket werken we normaal gesproken op ons heel fijne kantoor in Driebergen, direct naast station Driebergen-Zeist en midden in de natuur, hoewel we nu natuurlijk nog vooral thuis werken.

Solliciteer nu!

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 16 mei 2021 naar Sanne van Kempen (sanne@traineesinonderwijs.nl).

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 25 en 27 mei. Als je nog vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Sanne op 06-25639741.

Past de functie niet bij jou maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature gerust door.