Nieuws

13/08/2019

Vacature Werving & Communicatie

Wil je bijdragen aan het opleiden van een nieuwe generatie onderwijsprofessionals? Heb je zin om deel uit te maken van onze groeiende, dynamische en ambitieuze organisatie? Lijkt het jou een uitdaging om onze werving te coördineren, communicatiecampagnes te professionaliseren en onze community uit te breiden? Heb je ideeën voor het communiceren met en het bereiken van onze doelgroepen waaronder 0-7 jaar afgestudeerde (young) professionals?

Dan hebben wij een baan voor je!

Wie zoeken wij?

De collega die wij zoeken gaat aan de slag met werving en communicatie, marketing, communitybuilding en het bereiken van onze doelgroepen voor het traineeship.  Je bent voor deze onderwerpen verantwoordelijk voor de strategie en planning en geeft daar vervolgens ook vorm aan door de uitingen uit te zetten, bij events aanwezig te zijn, trainees te spreken en anderen in het brede netwerk rond onze organisatie. Er is veel ruimte voor het bedenken en uitvoeren van een online contentstrategie om alle doelgroepen te bereiken en de on- en offline community te versterken. Denk aan partnerscholen, (oud-) trainees, bedrijven, organisaties en trainers.

 

Je bent als coördinator werving & communicatie verantwoordelijk voor:

  • Het actief onder relevante doelgroepen bekendmaken van de missie, doelstellingen, activiteiten, kwaliteiten en resultaten van de stichting;
  • Alles wat te maken heeft of kan hebben op het imago van de stichting zoals externe communicatie, marketing, community building en neemt hiervoor noodzakelijke initiatieven;
  • Het werven van kandidaat trainees t.b.v. deelname aan traineeprogramma en overige activiteiten.

 

Je precieze werkzaamheden, naast hoofdverantwoordelijk zijn voor het imago van de organisatie en de werving van trainees, zijn nog in overleg. Wij verdelen de taken altijd in overleg en werken intensief samen om tot het beste resultaat te komen. Je zou bijvoorbeeld mee kunnen helpen aan de organisatie en uitvoering van twee selectiedagen in maart 2020, twee belangrijke eventdagen voor ons. Daarnaast is je betrokkenheid bij het traineeprogramma belangrijk. Denk aan ontwerpen in co-creatie, samenwerken met partners en het helpen bij verschillende onderdelen van het programma. Deze betrokkenheid en de kennis die je opdoet bij gezamenlijk uitvoer geven aan het traineeprogramma is natuurlijk zeer zinvol bij het uitzetten van verschillende communicatie uitingen en het online en offline verder uitbouwen van onze community.

 

Is dit iets voor jou?

Ben je klantgericht en communicatief sterk? Krijg je er een kick van om mensen te enthousiasmeren voor ons traineeship en kijk je ernaar uit samen verder te bouwen aan onze start-up organisatie? Dan is deze functie iets voor jou. Herken jij je daarnaast in onderstaande criteria, dan gaan we graag met je in gesprek.

 

  • Je bent zakelijk, pro-actief, en resultaatgericht. Je werk accuraat en gestructureerd, want continuïteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Relaties aangaan met betrokkenen in en rond het onderwijsveld doe je graag en je krijgt energie van het netwerken, samenwerken en werven van nieuwe partners zoals bedrijven, scholen of (maatschappelijke) organisaties.
  • Je bezit naast strategisch, coördinerend en creatief vermogen ook uitvoerend vermogen. Je houdt van improvisatie, aanpakken en bent flexibel, maar bereidt dingen wel tot in de puntjes voor, bent van de details en zorgt ervoor dat ook de afronding van dingen goed gebeurt.
  • Je vindt het een kans om breed betrokken te zijn bij onze organisatie. Doordat we een kleine organisatie zijn, werken we veel samen en helpen we elkaar waar nodig. Dat betekent bijvoorbeeld dat je sparringpartner kunt zijn van een collega of meehelpt op een opleidingsdag.
  • Jij hebt affiniteit met het onderwijs en bij voorkeur ervaring met werken in het onderwijsveld en/of relevante werkervaring op het gebied van marketing en communicatie.
  • Je hebt een HBO en/of WO-opleiding afgerond, bij voorkeur gerelateerd aan deze functie.
  • We zoeken een nieuwe collega die bij voorkeur snel kan starten voor 0,8 fte waarbij uitbreiding tot 1,0 fte bespreekbaar is. De voorkeur gaat naar iemand die voor langere tijd verbonden zou willen zijn aan onze organisatie, dit is dan ook zeker geen tijdelijke vacature.

 

traineeship uitdaging

Wij bieden

Een uitdagende functie met, afhankelijk van je ervaring, een marktconform bruto maandsalaris tussen €2778,69 en €3605,43 bij een volledige werkweek van 40 uur. De standplaats is Driebergen.
Daarnaast bieden wij 8.0% vakantietoeslag, een structurele eindejaarsuitkering van 8.3%, een goede pensioenregeling via ASR, reiskostenvergoeding, we hebben flexibele werktijden en vakanties kunnen in overleg worden vastgesteld zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is, goede opleidingsmogelijkheden en overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot, krijg je een laptop en telefoon van ons om mee te werken.

 

Wij zijn

Trainees in onderwijs is een jonge organisatie bestaande uit een team van vier mensen en een stevig en uitgebreid netwerk van trainers, mentoren, partners en organisaties waar intensief mee samengewerkt wordt. We staan voor kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk, zijn ambitieus en open. We bieden je een werkplek waar je kunt groeien, mag leren, mag uitproberen en volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en samen te werken met mensen uit ons netwerk. We introduceren je in de wereld van het traineeship, het onderwijs, bedrijfsleven, opleiden en je krijgt de mogelijkheid om op nationaal niveau met onderwijs bezig te zijn.

We werken vooral op ons heel fijne, nieuwe kantoor in Driebergen, direct naast station Driebergen-Zeist en midden in de natuur. We zijn ook regelmatig bij betrokkenen op bezoek, in gesprek of op een event aanwezig.

 

Solliciteer nu!

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 4 september 2019 naar Sanne van Kempen (sanne@traineesinonderwijs.nl). De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 9 september. Als je nog vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Sanne op 06-25639741.

Past de functie niet bij jou maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature gerust door.

 

logo Trainees In Onderwijs