Nieuws

31/10/2022

Wil jij je oriënteren op ons traineeship? Dat kan!

Op deze pagina kan je het volledige overzicht van oriëntatieactiviteiten vinden.

Meeloopdagen 

Tijdens de meeloopdag krijg je een rondleiding van één van onze huidige trainees of een docent van de school. Je neemt een kijkje in een les en praat met de leerlingen. Je kunt er alles te weten komen over het traineeship en een trainee bijvoorbeeld vragen naar zijn of haar ervaringen met het voorbereiden van lessen of ervaringen met de school en het traineeship. Daarnaast is er genoeg ruimte om in gesprek te gaan met een docent, afdelingsleider of rector. Zo ontdek je of het onderwijs wat voor jou is!

Je kunt meelopen op partnerscholen in Doorn of Amsterdam. Meld je hieronder aan:

7 november – Revius Lyceum in Doorn

Word rondgeleid op het Revius Lyceum! Het Revius Lyceum in Doorn is een school voor mavo, havo en tweetalig vwo en gymnasium.
Het programma duurt van 9:45 tot ongeveer 14:00

Meld je aan!

22 november – Joke Smit College Amsterdam

Benieuwd hoe het is op een school die zich specialiseert in het volwassenenonderwijs (VAVO)? Kom langs bij het Joke Smit College! Dinsdag 22 november in de middag, tijden volgen z.s.m.

Meld je aan!

Wil je op een andere dag meelopen?

Kun je niet op bovenstaande momenten? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we of we wat voor je kunnen betekenen. Want het is absoluut de moeite waard!

Inhouse avond

Op dinsdag 9 november is de eerste een inhouse-avond van dit jaar. Op deze avond word je meegenomen in het leven van een trainee: je leert meer over het traineeprogramma, hoort ervaringsverhalen van een huidig trainee én gaat aan de slag met een traineeopdracht, samen met andere potentiële trainees van groep 2023.

Tijd: 18:45 – 20:30, met daarna een borrel.
Locatie: Ons kantoor, Johannes Bosboomlaan 50 in Ede (tien minuten lopen vanaf station Ede-Wageningen).

Ben jij erbij? Schrijf je nu in!

Webevent

Ben jij erbij tijdens ons webevent op woensdag 22 december?
Tijdens het webevent heb je de gelegenheid kennis te maken met de mensen achter ons programma, en al jouw vragen aan ons te stellen. Daarnaast kun je kennismaken met onze trainees!

Datum: 29 november, van 20:00 tot 21:00

Locatie: vanuit je luie stoel! Na aanmelding ontvang je de Zoomlink.

Inschrijvingen openen binnenkort