Terug naar overzicht Download als PDF

CSW Van de Perre

    Locaties
  • Griffioenstraat 17 | Middelburg
    Foto's

mavo, havo, vwo

1500 leerlingen

Jezelf ontwikkelen als professional in Zeeland, dichterbij dan je denkt!”

 

Heeft aankomend jaar twee trainees.

Algemeen

CSW is een moderne christelijke school die uitgaat van het unieke van ieder mens. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons op school zijn of haar talenten kan ontwikkelen. CSW biedt een hoge onderwijskwaliteit, een breed scala aan opleidingsmogelijkheden, extra’s en goede voorzieningen. Er gaat veel aandacht uit naar individuele begeleiding en we zorgen voor een fijne sfeer voor alle leerlingen en medewerkers.

Missie

CSW leidt jongeren op tot sociale, zelfbewuste mensen die op een positief kritische wijze bijdragen aan een maatschappij waaraan zij zelf op verantwoorde wijze deelnemen.

In de visie van CSW vormen de volgende kernwaarden uitgangspunt voor ons denken en handelen:

  • Ieder mens is van waarde
  • Ieder mens is gelijkwaardig
  • Ieder mens is van betekenis voor de ander
  • Ieder mens heeft recht op perspectief

Onderwijs

CSW biedt alle vormen van het voorgezet onderwijs: gymnasium, atheneum, tto (tweetalig onderwijs), havo, mavo en vmbo. CSW biedt mavo, havo en vwo aan op de vrijeschool. Wij bieden alle schooltypen in de onderbouw en vrijwel alle mogelijke leerroutes en vakkenpakketten in de bovenbouw. Zo is er voor elke leerling een onderwijsprogramma dat bij hem of haar past!

We zijn senior tto-school. We zijn zeer actief op het gebied van internationalisering: Global Citizen-, Unicef- en EPAS-school, e-Twinning-school. Daarnaast besteden we veel aandacht aan goede doelen acties en mensenrechten.