Terug naar overzicht Download als PDF

Annelinde Buikema | Trainee 2021

Ik ben een veelzijdig en ondernemend persoon die middels natuurkunde wil bijdragen aan de ontwikkeling van jonge mensen.
Schoolvak(ken): Natuurkunde

Stanislascollege Westplantsoen Delft

Bachelor Medische Natuurwetenschappen; Master Medical Natural Sciences (Medical Physics); PhD Kwantitatieve MRI

“Ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van jonge mensen.”

Als docent zou ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van jonge mensen en mijn doel is om hen verbindingen te leren leggen tussen natuurkunde en de wereld. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd veel te leren om stap voor stap deze ambitie waar te maken. Gelukkig begin ik niet vanaf nul, maar neem ik mijn eigen kwaliteiten en ervaringen mee. Zo heb ik een bachelor Medische Natuurwetenschappen gedaan waar ik onder andere leerde om problemen op te lossen vanuit verschillende perspectieven door de veelzijdige combinatie van exacte vakken in een medische context. Naast mijn studies heb ik ook altijd veel nevenactiviteiten gedaan om me verder te ontwikkelen in bijvoorbeeld samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Ook heb ik vier jaar gewerkt aan een PhD-onderzoek binnen het gebied van kwantitatieve MRI.

“Hopelijk kan ik zo ook een steentje bijdragen aan het onderwijs”

Ik verheug me enorm op de ontwikkeling die ik als startend docent zal doormaken en die mede mogelijk gemaakt zal worden door de samenwerking met mede-trainees, collega’s, leerlingen en iedereen daaromheen. Hopelijk kan ik zo ook een steentje bijdragen aan het onderwijs. Ik heb er zin in!