Felix Kok

Jaargang 2021
Natuurkunde

Geeft les op

Opleidingen

  1. Degree Technische Natuurkunde
    Bachelor Rijksuniversiteit Groningen
  2. Degree Technische Natuurkunde
    Master Rijksuniversiteit Groningen

Over Felix Kok

“Het docentschap: Voor mij een echt merkbare bijdragen leveren aan de maatschappij”

Hallo, laat mij mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Felix Kok, ik ben 26 jaar en twee jaar geleden ben ik afgestudeerd in de Technische Natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben trainee voor docent Natuurkunde, omdat ik al jaren een passie voor onderwijs heb en omdat ik zo een merkbare bijdrage wil leveren aan de maatschappij.

Bij een andere functie heb ik 2 jaar als projectingenieur en projectleider gewerkt bij een toonaangevend ingenieursbureau. Hierdoor breng ik relevante werkervaring, een hoge mate van professionaliteit en vooral een hele sterke link met het bedrijfsleven mee.

“Mijn meerwaarde is dat ik echt probeer te begrijpen waarom er op een bepaalde manier wordt lesgegeven”

Mijn ambitie voor het schooljaar 2021-2022 is ten eerste om een ontzettend goede leraar worden. Als ik die basis heb, wil ik ook gaan onderzoeken hoe het onderwijs verder ontwikkeld kan worden, zowel qua lesstof als het motiveren van de leerlingen. Mijn meerwaarde is dat ik altijd probeer te begrijpen waarom er op een bepaalde manier wordt lesgegeven, en dit als basis gebruik om nieuwe ideeën te vormen.

Daarom werk ik graag op een school die mij de kansen en ondersteuning biedt zodat ik mij kan ontwikkelen als docent, en die de ambitie met mij deelt om samen te werken aan het onderwijs van de toekomst. Ik kijk er naar uit om samen te werken ín het – en áán – het onderwijs!

Project van Felix Kok


Taalontwikkeling in de Schilderswijk

Ik heb de Taalkaart ontwikkeld: een praktische tool om andere (startende) docenten in het zadel te helpen met TaalOntwikkelend Lesgeven (TOL).

Naar projectpagina