Julie van Immerseel

Jaargang 2023
Biologie

Geeft les op

Opleidingen

  1. Degree (Medical) Biology
    Bachelor
  2. Degree Cognitive Neuroscience
    Master

Over Julie van Immerseel

Leergierige professional met hart voor de leerlingen en het onderwijs
quote

Graag stel ik mijzelf voor: Ik ben Julie van Immerseel, 24 jaar en ben in juni 2023 afgestudeerd met een master in Cognitive Neuroscience.
Al op de middelbare school ontdekte ik mijn passie voor lesgeven, die in de afgelopen negen jaar in het onderwijs alleen maar verder is gegroeid. Elke werkdag weer groeit mijn liefde voor lesgeven en krijg ik energie van alle uitdagingen die onderwijs en leerlingen met zich meebrengen. Van het idee alleen om mijn eigen klassen te hebben, begin ik nu al te glunderen.

Als ik één ding geleerd heb van mijn ervaringen voor de klas, is dat je naast het lesgeven ook een rol speelt in de maatschappelijke ontwikkeling van de leerling. Daarnaast vind ik innovatie van onderwijs even belangrijk als het goed overbrengen van de lesstof. Het traineeship biedt mij de kans om meer te leren over het combineren van onderwijs, onderzoek, ondernemerschap en leiderschap. Met mijn ervaring binnen deze facetten begeef ik me graag als een spin in het web om alles te combineren en zo samen met andere trainees en collega’s te werken aan onderwijsinnovatie.