Loes van Mierlo

Jaargang 2023
Onderzoeken & Ontwerp

Geeft les op

Opleidingen

  1. Degree Industrieel Ontwerpen
    Bachelor
  2. Degree Educational Science & Technology
    Master

Over Loes van Mierlo

Coachend de leerling en het onderwijs helpen groeien, dat is wat ik wil!
quote

Onderwijs is mijn eerste passie. Na vele bijbanen in het onderwijs heb ik na mijn bachelor gekozen voor de master Educational Science & Technology. Tijdens het schrijven van mijn afstudeerscriptie in een bedrijf, merkte ik dat mijn hartje sneller gaat kloppen van praktische interactie met (groepen) mensen. Het opzetten en begeleiden van workshops en lessen geven mij energie en voldoening. Het VO heeft hierbij mijn voorkeur, hier wordt de basis van een leven lang leren gelegd en kan ik, als enthousiaste docent, het verschil maken!

Ontwerpen is mijn tweede passie, vandaar de keuze voor mijn bachelor Industrieel Ontwerpen. Het vak Onderzoek & Ontwerp (O&O) sluit perfect daarbij aan en zorgt dat ik kan doen wat ik leuk vind; teams coachen en problemen creatief benaderen waarbij vaardighedenontwikkeling door de leerlingen het voornaamste doel is.

Graag wil ik mijn passie overbrengen naar leerlingen. Daarnaast wil ik meedenken over hoe het onderwijs verder ontwikkeld kan worden (eventueel door gebruik van technologie), waarbij de belangen van de eindgebruikers, de studenten en mededocenten, voorop staan.