Terug naar overzicht Download als PDF

Minke Bakx | Trainee 2018

'Ik ben sociaal en kan goed samenwerken met zowel collega's als mijn leerlingen. Ik ben gemotiveerd om te beginnen en de beste docent kan worden die ik kan zijn.'
Schoolvak(ken): Biologie

Zwijsen college

(Medische) biologie

“Meteen uitproberen”

Natuurlijk kijk ik er naar uit om het mooie vak van docentschap te leren en mijn leerlingen alles bij te kunnen brengen over Biologie. Maar waar ik vooral naar uitkijk is het meteen in praktijk kunnen brengen van alles wat we leren tijdens onze opleiding of speciale training. Dit meteen kunnen proberen en zien wat het in jouw les doet, dat lijkt me een mooi moment.

 

“Gepersonaliseerd onderwijs”

Het liefst zou ik willen dat iedere leerling zich thuis voelt op school en in mijn les: een goede sfeer op school zal ik mij dan ook zeker voor inzetten. Meedenken met leerlingen over hun schoolprogramma en aanpassingen waar mogelijk, een echt gepersonaliseerd programma voor de leerlingen. Dat lijkt mij een super mooi doel voor het onderwijs van de toekomst waar ik hard aan ga werken. Daarnaast wil ik meer zijn dan alleen een Biologie docent en vakoverstijgend werken en samenwerken met collega’s van andere vakken.