Terug naar overzicht Download als PDF

Quirijn van Dierendonck | Trainee 2019

Een docent vol kennis en enthousiasme voor scheikunde, die mijn leerlingen graag aansteekt met dit enthousiasme en ze zo wil laten ontdekken waar hun kwaliteiten liggen.
Schoolvak(ken): Scheikunde

Odulphuslyceum

Molecular Life Sciences, specialisatie Organische chemie en biomedisch onderzoek

“Samen werken aan onderwijs

Zoals het een echte Trainee in onderwijs betaamt, voelt het begin van dit traject als een echte sprong in het diepe. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik mijn kennis van scheikunde uit de opleiding Molecular Life Sciences en mijn opgedane werkervaring  in de retail goed kan gebruiken in dit traineeship.

Verder zijn de andere trainees een hele fijne groep om naast je te hebben, met veel steun, ervaring en goede ideeën. Dat een hele mooie steun in de rug.

 

 

“Grenzen overschrijden”

Ik kijk heel erg uit naar het lesgeven en ben benieuwd hoe de leerlingen mij als docent zullen ervaren. Ik hoop op veel mooie gesprekken en out-of-the-box vragen, zodat ik de leerlingen kan helpen om verder te kijken dan de traditionele grenzen van het schoolvak scheikunde. Het belangrijkste voor mij is dat de leerlingen er mede dankzij mijn lessen achter komen wat zij interessant vinden, en dat ik kan bijdragen aan het realiseren van hun toekomst. Daar ga ik mij voor inzetten.