alumnus

Ramona van der Vaart

Jaargang 2018
Algemene economie

Traineeschool

Opleidingen

  1. Degree Economie en Bedrijfseconomie
    Bachelor
  2. Degree Economics and Business
    Master Erasmus Universiteit Rotterdam

Over Ramona van der Vaart

“Ontdekken”

Ik kijk enorm uit naar de contacten en het samenwerken met de leerlingen, collega’s en opleiders. Ook het leren kennen van collega’s en mede trainees en het leren en ontdekken van onszelf, het vak en de mensen om ons heen.

“Verbetertrajecten”

Naast mijn rol als docent zou ik ook graag mee willen denken binnen de school, de scholengemeenschap en later wellicht ook over het onderwijs op regionaal of nationaal niveau in het algemeen. Wat is er nu, waarom is het zo, kan het misschien anders? Het lijkt me ook heel leuk om samenwerkingen binnen bepaalde vakken te kunnen opstarten. Zodat leerlingen met verschillende profielen via projecten samenwerken. Daarnaast zou ik ook willen ontdekken of er nog iets te halen is op het gebied van duurzaamheid.

Het onderwijs is altijd in beweging en zal zich (moeten) blijven veranderen en aanpassen om mee te gaan met de ontwikkelingen in de wereld. Ik hou van zogenaamde verbetertrajecten. Werk graag samen met anderen om te kijken waar de kansen liggen en wat er mogelijk is. Het lijkt me leuk om dergelijke projecten binnen een school op te pakken om zodoende die veranderingen in de wereld bij te blijven. Op termijn zou ik me ook wat meer willen ontwikkelen op sociaal en maatschappelijk vlak. Om op die manier jongeren individueel te coachen of begeleiden als mentor of begeleider.

Project van Ramona van der Vaart


Organisatie eerste IMAS-dagen op het Wolfert Tweetalig

Alle 'humanities' vakken hebben samengewerkt om de leerlingen hierop voor te bereiden door de IMAS-dagen te organiseren.

Naar projectpagina