Terug naar overzicht Download als PDF

Rogier Oosterwijk | Trainee 2018

'Ik ben een vrolijk persoon die het leuk vindt om mensen iets bij te brengen, om ze te laten lachen en om ze een gerustgesteld gevoel te geven.'
Schoolvak(ken): Frans

Het Rhedens

French language and linguistics & French literature and culture

“Professionele en persoonlijke ontwikkeling ineen”

Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen en organisaties te leren kennen die allemaal hun steentje willen bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs. Daarnaast kijk ik ernaar uit om samen met mijn mede-trainees iets moois neer te zetten, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

 

“Lesstof koppelen aan de wereld van alledag”

Ik zou mijn leerlingen meer mee willen geven dan alleen de kennis van mijn eigen vakgebied. De verbinding zoeken met andere schoolvakken, het tonen van verantwoordelijkheid en zelfreflectie, zijn een aantal dingen die ik actief wil stimuleren en coachen bij de leerlingen. Daarnaast zoek ik ook graag de interactie buiten de school, met overheden en bedrijven, zodat er voor de leerlingen een optimale overgang gevormd kan worden met de maatschappij. Op het moment dat de leerlingen hun lesstof weten te koppelen aan de wereld buiten de schoolmuren, denk ik dat het onderwijs er onder andere in effectiviteit enorm op vooruit zal gaan. Hier wil ik mij graag actief voor inzetten.