Oriëntatie

Oriëntatieactiviteiten

Denk je erover je aan te melden voor het traineeship van Trainees in onderwijs? Of misschien twijfel je nog? Doe dan mee met onze oriëntatieactiviteiten! Tijdens een webevent, inhouse-avond of meeloopdag krijg je een goed idee van wat het traineeship inhoudt en hoe het leven als trainee eruitziet. Daarnaast is er altijd ruim de kans om al je vragen te stellen.

Lees hieronder meer over onze oriëntatieactiviteiten.

Tip: wil je als eerste op de hoogte zijn van de start van de inschrijvingen voor oriëntatieactiviteiten? Schrijf je in als geïnteresseerde!

Wil je meer informatie over ons traineeship? Neem dan snel contact met ons op. 

Doe mee met het webevent!

Tijdens de webevents leer je meer over het traineeprogramma en kun je al je vragen aan het programmateam stellen. Daarnaast maak je kennis met een trainee, die je alles vertelt over diens ervaringen!

Webevents t/m de aanmelddeadline – 5 februari:

Woensdag 5 februari, 20:00 – 21:00
Aanmeldingen openen in januari

 

Kom langs op een inhouse-avond

De inhouse-avond heeft als doel om je zoveel mogelijk sfeer te laten proeven van het traineeship en je goed te laten zien wat ‘het leven als Trainee in onderwijs’ inhoudt. In kleine setting leer je meer over het programma en ga je in gesprek met het programmateam, met een huidige trainee en met elkaar: potentiële trainees van groep 2022. Er is daarbij veel tijd voor vragen.

Inhouse-avonden t/m de aanmelddeadline – 5 februari:

Dinsdag 20 december, 18:45 – 20:30.
Kantoor Trainees in onderwijs: Johannes Bosboomlaan 50, Ede
Meld je aan!

Maandag 23 januari, 18:45 – 20:30
Kantoor Trainees in onderwijs: Johannes Bosboomlaan 50, Ede
Inschrijvingen openen in januari

 

Meelopen op een partnerschool

Drie dagen per week geven Trainees in onderwijs les op een middelbare school. Een meeloopdag is dan ook de ideale gelegenheid om je te oriënteren op ons traineeship en een baan in het onderwijs. Op een meeloopdag krijg je een rondleiding door de school, ga je in gesprek met een trainee en neem je een kijkje in de les. Ontdek zo of je enthousiast wordt van contact met leerlingen, proef de sfeer in de docentenkamer en ervaar hoe het eraan toe gaat in de klas.

Meeloopdagen t/m de aanmelddeadline – 5 februari:

Binnenkort worden de meeloopdagen in januari bekendgemaakt.

Wil je niet wachten tot de volgende meeloopdagen ingepland zijn? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we of we een meeloopmoment kunnen organiseren bij jou in de buurt. Want meelopen is absoluut de moeite waard!

Wil je als eerste bericht krijgen over het openen van de inschrijvingen en nieuwe oriëntatieactiviteiten? Schrijf je in als geïnteresseerde!