Interesse opgeven

Interesse opgeven

Enthousiast geworden om als Trainee in onderwijs jouw unieke bijdrage aan het onderwijs te leveren? Of wil je je verder oriënteren op de mogelijkheden?

Dan horen we graag van je!

Hieronder kun je tussen september 2018 en januari 2019 je interesse opgeven als kandidaat voor het traineeship. Je meldt je hierbij automatisch aan voor onze updates per mail, zodat je onder andere geïnformeerd blijft over de opening van de officiële aanmeldingen, informatiebijeenkomsten waar Trainees in onderwijs aanwezig zal zijn, voorlichting en overige belangrijke data.

Let op: je hebt je hiermee nog niet officieel aangemeld als kandidaat voor het traineeship. Onderstaand vind je meer informatie om je aanmelding voor de selectieprocedure van het traineeship definitief te maken.

Officiële aanmelding
De maand januari 2019 is de officiële aanmeldperiode: je kunt je dan defintief aanmelden voor het traineeship waarna de selectiestappen zullen plaatsvinden. We raden je aan om de informatie over aanmelding, selectieprocedure & belangrijke data goed te lezen. 
De aanmeldingsdeadline zal begin februari 2019 zijn. De exacte datum wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Daarnaast raden we je aan om de informatie over het deelnemersprofiel en de veelgestelde vragen goed door te lezen.

Wil je op de hoogte blijven van overig nieuws rondom het traineeship en/of meer lezen over ervaringen van trainees? Volg dan vooral ook onze socialmedia-kanalen.

Interesse

Onze partners