Hé daar, onderwijsvernieuwer

Wat tof dat je impact wilt maken. Wij ook! Als je je vooraanmeldt, ontvang je inside information van trainees die je voorgingen, word je uitgenodigd voor (netwerk)bijeenkomsten en laten we je precies weten hoe en wanneer jij als trainee in onderwijs kan starten.

Wat vragen we je voor je vooraanmelding

Ja, het is een hele lijst. Maar dit gaat je werk schelen wanneer je je in januari aanmeldt. Want dat ga je sowieso doen nadat je alles over het traineeship hebt gehoord!

  • Je cv, geüpload als pdf. Zorg dat je hierin alle relevante informatie bundelt, waaruit minimaal duidelijk wordt hoe jouw opleidingstraject er uit zag.
  • Een motivatie (max. 1 A4’tje) in PDF-formaat. Vertel ons waarom jij denkt dat dit traineeship en het docentschap bij jou past. En over welke kwaliteiten jij beschikt die nodig zijn als trainee in onderwijs.
  • Een kopie van je bachelor- en masterdiploma, inclusief naam, datum van behalen en complete geaccordeerde cijferlijst (inclusief studiepunten).* Zorg ervoor dat in deze documenten alle vakken staan die je hebt afgerond.
  • Andere certificaten of diploma’s van relevante aanvullende (universitaire) vakken/opleidingen.

Nog niet afgestudeerd? Stuur dan je geaccordeerde cijferlijst en een lijst met de nog af te ronden vakken (met bijbehorende studiepunten) mee.

Deze onderwijsvernieuwers gingen je voor

Lisa van Dijke

Trainee Nederlands

'Ik ben een energieke, spontane en vrolijke neerlandica die staat te springen om, samen met anderen met een hart voor onderwijs, na te denken over de invulling van het vak Nederlands en kansen voor het onderwijs in het algemeen.'

Lisa's verhaal

Marjolein Lucena

Trainee Engels

'Ik ben een enthousiaste, sociale en gemotiveerde docent-in-spé en heb zin om mijn passie voor de Engelse taal te combineren met mijn streven om een fijne en veilige leeromgeving te creëren.'

Marjoleins verhaal

Rogier Oosterwijk

Trainee Frans

'Ik ben een vrolijk persoon die het leuk vindt om mensen iets bij te brengen, om ze te laten lachen en om ze een gerustgesteld gevoel te geven.'

Rogiers verhaal