Hé daar, onderwijsvernieuwer

Wat tof dat je impact wilt maken. Wij ook! Als je je aanmeldt, ontvang je inside information van trainees die je voorgingen, word je uitgenodigd voor (netwerk)bijeenkomsten en laten we je precies weten hoe en wanneer jij als trainee in onderwijs kan starten.

Wat vragen we je voor je aanmelding

Ja, het is een hele lijst, maar we willen onze potentiële trainees natuurlijk goed leren kennen!

  • Je cv, geüpload als pdf. Zorg dat je hierin alle relevante informatie bundelt, waaruit minimaal duidelijk wordt hoe jouw opleidingstraject er uit zag.
  • Een motivatie (max. 1 A4’tje) in PDF-formaat. Vertel ons waarom jij denkt dat dit traineeship en het docentschap bij jou past. En over welke kwaliteiten jij beschikt die nodig zijn als trainee in onderwijs.
  • Een kopie van je bachelor- en masterdiploma, inclusief naam, datum van behalen en complete geaccordeerde cijferlijst (inclusief studiepunten).* Zorg ervoor dat in deze documenten alle vakken staan die je hebt afgerond.
  • Andere certificaten of diploma’s van relevante aanvullende (universitaire) vakken/opleidingen.

Nog niet afgestudeerd? Stuur dan je geaccordeerde cijferlijst en een lijst met de nog af te ronden vakken (met bijbehorende studiepunten) mee.

Deze onderwijsvernieuwers gingen je voor

Lisa van Dijke

Trainee Nederlands

'Ik ben een energieke, spontane en vrolijke neerlandica die staat te springen om, samen met anderen met een hart voor onderwijs, na te denken over de invulling van het vak Nederlands en kansen voor het onderwijs in het algemeen.'

Lisa's verhaal

Rogier Oosterwijk

Trainee Frans

'Ik ben een vrolijk persoon die het leuk vindt om mensen iets bij te brengen, om ze te laten lachen en om ze een gerustgesteld gevoel te geven.'

Rogiers verhaal

Jorrit Hillebrand

Trainee Scheikunde

'Een enthousiast en motiverend persoon die voor zijn leerlingen (en collega's) klaarstaat en graag zijn (vak)kennis en enthousiasme graag wil delen.'

Jorrits verhaal