De aanmeldperiode is van start!

Zie jij jezelf al helemaal als trainee in onderwijs door het leven gaan? Ben jij die onderwijsvernieuwer die vanaf augustus zelfstandig voor de klas staat, een eerstegraads bevoegdheid gaat halen en wel van een uitdaging houdt? Meld je dan aan!

Categorie

Trainees

Tag

Aanmelding
Gepubliceerd op

Auteur

Roos Greven

Ben jij de leergierige en ondernemende onderwijsvernieuwer die wij zoeken? Meld je dan nu aan!

Naar aanmelding!

Wat moet je hiervoor doen?

Tussen nu en 6 februari (23:59) kun je je aanmelden voor het traineeship van 2022. Om je aan te melden als trainee van groep 2022 hebben we een aantal documenten van je nodig. Wat je precies moet aanleveren, zie je hieronder. Let erop dat het voor sommige documenten even kan duren om ze aan te vragen! Het is dus verstandig om op tijd te beginnen met het verzamelen van al deze documenten.

Welke documenten lever je aan in de aanmelding?

Ja, het is een hele lijst, maar we willen onze potentiële trainees natuurlijk goed leren kennen!

  • Je cv, geüpload als pdf. Zorg dat je hierin alle relevante informatie bundelt, waaruit minimaal duidelijk wordt hoe jouw opleidingstraject er uit zag.
  • Een motivatiebrief (max. 1 A4’tje) in PDF-formaat. Vertel ons waarom jij denkt dat dit traineeship en het docentschap bij jou past. En over welke kwaliteiten jij beschikt die nodig zijn als trainee in onderwijs.
  • Een kopie van je bachelor- en masterdiploma, inclusief naam, datum van behalen en complete geaccordeerde cijferlijst (inclusief studiepunten).* Zorg ervoor dat in deze documenten alle vakken staan die je hebt afgerond.
  • Andere certificaten of diploma’s van relevante aanvullende (universitaire) vakken/opleidingen.
  • Voor je gewenste schoolvak(ken) een ingevuld vakinhoudformulier. Meer informatie hierover en de formulieren vind je hier.
  • Heeft een lerarenopleiding al eens een vaktoetsing voor jou uitgevoerd? Stuur het resultaat hiervan (bijv. een pdf van de mail met daarin de uitslag) dan mee.
  • Heb je geen diploma voortgezet onderwijs in Nederland gehaald? Dan is het belangrijk dat je jouw Nederlandse taalvaardigheid aantoont, d.m.v. een certificaat (of vergelijkbaar) van jouw taalvaardigheid op B2-niveau. Heb je dat (nog) niet? Neem dan contact met ons op!

*Nog niet afgestudeerd? Stuur dan je geaccordeerde cijferlijst en een lijst met de nog af te ronden vakken (met bijbehorende studiepunten) mee.

Lees hier meer informatie over de aanmelding!