Contact

Dominique Vlug

Aanspreekpunt voor:
Marketing & communicatie

Wolf Weymiens

Aanspreekpunt voor:
Lerarenopleidingen, bedrijfsvoering en programma traineeship

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond jaren voor de klas als docent…

Lees meer

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond meerdere jaren voor de klas als docent natuurkunde en ervaarde toen hoe uitdagend, inspirerend en leuk het is om docent te zijn. Als gepromoveerd theoretisch natuurkundige kan Wolf complexe problemen analyseren en doorgronden. Maar dat niet alleen: hij  is communicatief zo vaardig dat hij ingewikkelde materie ook op heldere en gedegen wijze kan uitleggen. Geef Wolf daarom een kluwen wol en hij zal deze niet alleen voor je ontrafelen, maar je ook op boeiende wijze vertellen hoe hij dat precies gedaan heeft.

Via het traineeship Eerst de Klas is Wolf in het onderwijs terechtgekomen. Als trainee zocht hij naar manieren waarop hij het onderwijs en het bedrijfsleven kon verbinden en zijn ervaring, kennis en netwerk zet hij nu graag in voor Trainees in onderwijs.

Sanne van Kempen

Aanspreekpunt voor:
Beleid, kwaliteit en partnerschap

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken en opzetten van nieuwe ideeĂ«n en initiatieven. Zij ziet kansen, verbindt…

Lees meer

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken, opzetten en inrichten van nieuwe initiatieven waar ze helemaal achterstaat. Zij ziet kansen, verbindt betrokkenen en bewaakt de gekozen koers. Ze is visueel ingesteld en tekent graag uit wat tijdens gesprekken gezegd wordt om verhalen, verbanden en kernpunten te verduidelijken. Sanne helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen, om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Verbinding en samen leren staat bij haar voorop en daarom stimuleert en ondersteunt ze samenwerkingen tussen de onderwijswereld en daarbuiten. Het geeft haar dan ook veel voldoening om samen met haar collega’s Trainees in Onderwijs op te bouwen en vorm te geven.

Sanne neemt brede ervaring in en rond het onderwijs mee. Zo is ze werkzaam geweest als docent in het primair onderwijs, heeft ze gewerkt met en voor het voorgezet en hoger onderwijs, was ze betrokken bij projecten met sectorraden en heeft ze zowel samengewerkt met politieke en maatschappelijke partners als met commerciële aanbieders van onderwijs.

Sanne is programmamanager/directeur van Trainees in onderwijs.

Milou Koreman

Aanspreekpunt voor:
Groep trainees 2018 & 2019, hun begeleiders, mentoren & huidige partnerscholen

Mensgerichte en maatschappelijk betrokken netwerker

Maatschappelijk impact maken door samenwerking en innovatie, daar gaat Milou’s hart sneller van kloppen….

Lees meer

Mensgerichte en maatschappelijk betrokken netwerker

Maatschappelijk impact maken door samenwerking en innovatie, daar gaat Milou’s hart sneller van kloppen.  Ze is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en strategisch human resource management (HRM) en was voorheen werkzaam als recruitment-/HR-consultant. Milou geniet ervan om jonge professionals te coachen en hen via loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling te laten groeien naar de plek waar zij het beste tot hun recht komen.

Ze wil dan ook graag ondernemende en leergierige mensen enthousiasmeren voor onderwijsvernieuwing. Hen laten zien dat de onderwijswereld dé plek bij uitstek is waar zij zowel zichzelf kunnen blijven ontwikkelen als een relevante maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

Contact met Trainees in onderwijs

Bezoek ons op:

Breullaan 3

3971 NG Driebergen

 

Heb je een vraag?

Misschien vind je het antwoord op jouw vraag ook direct bij de veelgestelde vragen over het traineeship,

Heb je nog andere vragen of weet je nog niet waar je met jouw vraag het beste terecht kunt?
Je kunt altijd contact  opnemen via:

Telefoon: 030 2273343

E-mail: info@traineesinonderwijs.nl

Onze partners en betrokkenen