Contact

Sanne van Kempen

Aanspreekpunt voor:
Beleid, kwaliteit en partnerschap

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken en opzetten van nieuwe ideeën en initiatieven. Zij ziet kansen, verbindt…

Lees meer

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken, opzetten en inrichten van nieuwe initiatieven waar ze helemaal achterstaat. Zij ziet kansen, verbindt betrokkenen en bewaakt de gekozen koers. Ze is visueel ingesteld en tekent graag uit wat tijdens gesprekken gezegd wordt om verhalen, verbanden en kernpunten te verduidelijken. Sanne helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen, om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Verbinding en samen leren staat bij haar voorop en daarom stimuleert en ondersteunt ze samenwerkingen tussen de onderwijswereld en daarbuiten. Het geeft haar dan ook veel voldoening om samen met haar collega’s Trainees in Onderwijs op te bouwen en vorm te geven.

Sanne neemt brede ervaring in en rond het onderwijs mee. Zo is ze werkzaam geweest als docent in het primair onderwijs, heeft ze gewerkt met en voor het voorgezet en hoger onderwijs, was ze betrokken bij projecten met sectorraden en heeft ze zowel samengewerkt met politieke en maatschappelijke partners als met commerciële aanbieders van onderwijs.

Sanne is programmamanager/directeur van Trainees in onderwijs.

Wolf Weymiens

Aanspreekpunt voor:
Lerarenopleidingen, bedrijfsvoering en programma traineeship

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond jaren voor de klas als docent…

Lees meer

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond meerdere jaren voor de klas als docent natuurkunde en ervaarde toen hoe uitdagend, inspirerend en leuk het is om docent te zijn. Als gepromoveerd theoretisch natuurkundige kan Wolf complexe problemen analyseren en doorgronden. Maar dat niet alleen: hij  is communicatief zo vaardig dat hij ingewikkelde materie ook op heldere en gedegen wijze kan uitleggen. Geef Wolf daarom een kluwen wol en hij zal deze niet alleen voor je ontrafelen, maar je ook op boeiende wijze vertellen hoe hij dat precies gedaan heeft.

Via het traineeship Eerst de Klas is Wolf in het onderwijs terechtgekomen. Als trainee zocht hij naar manieren waarop hij het onderwijs en het bedrijfsleven kon verbinden en zijn ervaring, kennis en netwerk zet hij nu graag in voor Trainees in onderwijs.

Roos Greven

Aanspreekpunt voor:
(Oud-)Trainees, werving trainees, geïnteresseerden traineeprogramma, programma & planning

Flexibel organisatietalent

Roos houdt van nieuwe dingen doen en leren. Ze houdt zich bezig met veel verschillende werkzaamheden en uiteenlopende …

Lees meer

Flexibel organisatietalent

Roos houdt van nieuwe dingen doen en leren. Ze houdt zich bezig met veel verschillende werkzaamheden en uiteenlopende onderwerpen. Als aanspreekpunt voor de trainees en trainers is Roos veel in contact met mensen, waardoor zij veel leert van anderen. Roos is praktisch ingesteld en houdt van regelen en organiseren. Ze wordt vooral blij van een dynamische organisatie waarin veel ruimte is om je eigen pad in te slaan.

Door haar opleiding psychologie en master gedragsverandering heeft Roos een menselijke blik op het vak ontwikkeld.  Deze ruime blik vertaalt zich ook naar de rest van haar bezigheden. Naast haar werk heeft Roos zeer brede interesses, van klarinet spelen en zeilen, tot programmeren en tuinieren. Op deze manier blijft Roos breed georiënteerd en staat zij altijd open voor iets vernieuwends.

 

Rianne van Duinen

Aanspreekpunt voor:
Programma en planning, kwaliteitszorg, communicatie

Creatieve verbinder
Als pas afgestudeerde bioloog heeft Rianne een brede interesse in alles om haar heen. Ze kijkt graag net iets verder …

Lees meer

Creatieve verbinder

Als pas afgestudeerde bioloog heeft Rianne een brede interesse in alles om haar heen. Ze kijkt graag net iets verder dan de meesten en er vallen haar dingen op waar anderen dit niet zien. Naast Biologie is Rianne zich ook gaan specialiseren in communicatie tijdens haar studiejaren, dit om zich beter en meer in te kunnen zetten voor anderen en specifiek het onderwijs. Na zich al jarenlang te hebben ingezet voor de kwaliteit van haar eigen opleidingen, wil ze deze ervaring inzetten bij Trainees in onderwijs en de organisatie helpen naar het volgende niveau te tillen.

In haar vrije tijd zit Rianne ook niet stil, hobby’s als rolschaatsen, wandelen en dans houden haar in beweging. Maar ook spellenavonden met vrienden, het bezoeken van musea, lezen en tekenen zorgen voor veel plezier.

Laurens Roorda

Aanspreekpunt voor:
Partnerscholen, lerarenopleidingen, selectie & matching

Mensgerichte doorpakker
Laurens wil graag met zijn energie, daadkracht en organiserend vermogen een bijdrage leveren aan de …

Lees meer

Mensgerichte doorpakker

Laurens wil graag met zijn energie, daadkracht en organiserend vermogen een bijdrage leveren aan de kwaliteit van onderwijs. Zelf is hij afgestuurd als docent lichamelijke opvoeding. Door zijn ervaring met het organiseren van tal van activiteiten wil hij bij Trainees in onderwijs ook zorgen dat alles goed georganiseerd is. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat mensen zich goed op hun plek voelen en weet hij met zijn inlevingsvermogen en luisterend oor mensen vertrouwen te geven. Ook werkt hij graag met anderen naar een doel toe, want samen bereik je meer dan alleen. Stilzitten vindt Laurens maar niks, buiten zijn werk is hij druk bezig met sport (volleybal en wielrennen) en spreekt hij veel af met vrienden.

Contact met Trainees in onderwijs

Bezoek ons op:

Johannes Bosboomlaan 50

6717 HK Ede

 

Heb je een vraag?

Misschien vind je het antwoord op jouw vraag ook direct bij de veelgestelde vragen over het traineeship,

Heb je nog andere vragen of weet je nog niet waar je met jouw vraag het beste terecht kunt?
Je kunt altijd contact  opnemen via:

Telefoon: 030 2273343

E-mail: info@traineesinonderwijs.nl

Onze partners en betrokkenen