Contact

Milou Koreman

Aanspreekpunt voor:
Geïnteresseerde kandidaten 2019, werving & communicatie

Mensgerichte en maatschappelijk betrokken netwerker

Maatschappelijk impact maken door samenwerking en innovatie, daar gaat Milou’s hart sneller van kloppen….

Lees meer

Mensgerichte en maatschappelijk betrokken netwerker

Maatschappelijk impact maken door samenwerking en innovatie, daar gaat Milou’s hart sneller van kloppen.  Ze is afgestudeerd in de sociale wetenschappen en strategisch humanresourcemanagement (HRM) en was voorheen werkzaam als recruitment-/HR-consultant. Milou geniet ervan om jonge professionals te coachen en hen via loopbaanbegeleiding en talentontwikkeling te laten groeien naar de plek waar zij het beste tot hun recht komen.

Ze wil dan ook graag ondernemende en leergierige mensen enthousiasmeren voor onderwijsvernieuwing. Hen laten zien dat de onderwijswereld dé plek bij uitstek is waar zij zowel zichzelf kunnen blijven ontwikkelen als een relevante maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.

Sophie Kruijer

Aanspreekpunt voor:
Groep trainees 2018, hun mentoren & huidige partnerscholen

Enthousiaste verbinder en createur

Samen creëren en leren maakt Sophie enthousiast. Ze is graag onder de mensen en haalt veel plezier uit…

Lees meer

Enthousiaste verbinder en createur

Samen creëren en leren maakt Sophie enthousiast. Ze is graag onder de mensen en haalt veel plezier uit het samen met partners vormgeven en uitvoeren van het nieuwe traineeprogramma. Ze is kritisch als het nodig is, maar altijd gericht op verbinding en samenwerking.

Sophie stond zelf voor de klas als docent Geschiedenis tijdens het traineeship Eerst de Klas. Ze vond het erg leerzaam en leuk om met jongeren te werken: “Een klas is als een spiegel en geen dag in het onderwijs is hetzelfde.” Tijdens een project bij de afdeling learning & development van de Rabobank, merkte ze hoe inspirerend ze het vond om haar kennis in een andere omgeving toe te passen. Haar brede interesse in hoe mensen leren en zich ontwikkelen en haar enthousiasme voor het docentschap brengt zij graag over op anderen.

Wolf Weymiens

Aanspreekpunt voor:
Lerarenopleidingen, bedrijfsvoering en programma traineeship

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond jaren voor de klas als docent…

Lees meer

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond meerdere jaren voor de klas als docent natuurkunde en ervaarde toen hoe uitdagend, inspirerend en leuk het is om docent te zijn. Als gepromoveerd theoretisch natuurkundige kan Wolf complexe problemen analyseren en doorgronden. Maar dat niet alleen: hij  is communicatief zo vaardig dat hij ingewikkelde materie ook op heldere en gedegen wijze kan uitleggen. Geef Wolf daarom een kluwen wol en hij zal deze niet alleen voor je ontrafelen, maar je ook op boeiende wijze vertellen hoe hij dat precies gedaan heeft.

Via het traineeship Eerst de Klas is Wolf in het onderwijs terechtgekomen. Als trainee zocht hij naar manieren waarop hij het onderwijs en het bedrijfsleven kon verbinden en zijn ervaring, kennis en netwerk zet hij nu graag in voor Trainees in onderwijs.

Sanne van Kempen

Aanspreekpunt voor:
Partnerschap. Sanne is directeur van Trainees in onderwijs.

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken en opzetten van nieuwe ideeën en initiatieven. Zij ziet kansen, verbindt…

Lees meer

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken en opzetten van nieuwe ideeën en initiatieven. Zij ziet kansen, verbindt betrokkenen en bewaakt de gekozen koers. Ze is visueel ingesteld en tekent graag uit wat tijdens gesprekken gezegd wordt om verhalen, verbanden en kernpunten te verduidelijken. Sanne helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen, om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Verbinding en samen leren staat bij haar voorop en daarom stimuleert en ondersteunt ze samenwerkingen tussen de onderwijswereld en daarbuiten. Het geeft haar dan ook veel voldoening om samen met haar collega’s Trainees in Onderwijs op te bouwen en vorm te geven.

Sanne neemt brede ervaring in en rond het onderwijs mee. Zo is ze werkzaam geweest als docent in het primair onderwijs, heeft ze gewerkt met en voor het voorgezet en hoger onderwijs, was ze betrokken bij projecten met sectorraden en heeft ze zowel samengewerkt met politieke en maatschappelijke partners als met commerciële aanbieders van onderwijs.

Contact met Trainees in onderwijs

Misschien vind je het antwoord op jouw vraag ook direct bij de veelgestelde vragen over het traineeship,

Heb je nog andere vragen? Of weet je nog niet waar je met jouw vraag het beste terecht kunt?
Je kunt altijd contact met bovenstaand programmateam opnemen via:

Telefoon: 06 256 397 35

E-mail: info@traineesinonderwijs.nl

Onze partners