Contact

Sanne van Kempen

Aanspreekpunt voor:
Beleid, kwaliteit en partnerschap

Optimist en strateeg

Als initiator en oprichter van het traineeship is Sanne de ondernemer en strategisch visionair van ons team. Met haar achtergrond in …

Lees meer

Optimist en strateeg

Als initiator en oprichter van het traineeship is Sanne de ondernemer en strategisch visionair van ons team. Met haar achtergrond in de breedte van het onderwijs is Sanne de verbinder met het netwerk in en rondom de stichting. Ze heeft de pabo afgerond en pedagogische wetenschappen en onderwijskunde gestudeerd en met die kennis heeft ze eerst als leerkracht voor de klas gestaan en daarna 10 jaar bij een universitaire lerarenopleiding gewerkt. En in 2017 is ze Stichting Trainees in onderwijs gestart! Sanne heeft dus zeker wel kaas gegeten van het onderwijs 🧀 en ziet hierdoor als geen ander mogelijkheden voor nieuwe initiatieven, groei en doorontwikkeling.

Wolf Weymiens

Aanspreekpunt voor:
Lerarenopleidingen, bedrijfsvoering en programma traineeship

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Als voormalig trainee bij Eerst De Klas, de voorloper van Trainees in onderwijs, is Wolf een ware ervaringsdeskundige …

Lees meer

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Als voormalig trainee bij Eerst De Klas, de voorloper van Trainees in onderwijs, is Wolf een ware ervaringsdeskundige binnen ons team! Hij weet precies wat er allemaal komt kijken bij een traineeship en huidige trainees doen dan ook graag een beroep op zijn ervaring.👨‍🏫 Als promovendus in de natuurkunde beschikt Wolf daarnaast ook over uitstekende analytische kwaliteiten. Of het nu gaat om vragen over het takenpakket van een leraar of zaken rondom het afronden van de lerarenopleiding: Wolf heeft altijd wijze raad paraat.

Wolf is al vanaf de start van het traineeship in 2018 betrokken en past al zijn kennis en kunde nu toe als teamleider van Trainees in onderwijs. Hij voelt altijd aan waar de behoeftes van het team liggen en weet de belangen van het traineeship goed te behartigen. Deze spin-in-het-web met een groot hart voor onderwijs is echt het anker van ons team.⚓️

Roos Greven

Aanspreekpunt voor:
(Oud-)Trainees, geïnteresseerden traineeprogramma, selectie, programma & planning

Flexibel organisatietalent

Als lid van het programmateam zorgt Roos ervoor dat alles soepel verloopt. Met haar ongelofelijke oog voor …

Lees meer

Flexibel organisatietalent

Als lid van het programmateam zorgt Roos ervoor dat alles soepel verloopt. Met haar ongelofelijke oog voor detail vindt zij altijd het ontbrekende puzzelstukje.🧩 Je kunt Roos tegenkomen in ons traineeship als coördinator van de begeleiding van de trainees en het verbredingsprogramma.

In haar coördinatorschap zoekt ze altijd verbinding en heeft ze veel oog voor de behoeften van anderen. Dat past dan ook erg goed bij haar achtergrond in psychologie. Ze is eerste aanspreekpunt voor de trainees en begeleidt ze tijdens hun traineeship. Daarnaast is ze ook praktisch ingesteld, ze vertaalt dan ook moeiteloos een uiteenlopende brainstorm naar een praktisch haalbaar en realistisch plan.
Kortom, deze flexibele duizendpoot is van vele markten thuis!

 

Rianne van Duinen

Aanspreekpunt voor:
Programma en planning, werving trainees, kwaliteitszorg, communicatie/social media

Creatieve verbinder

Rianne zorgt ervoor dat iedereen binnen en buiten het team tot in detail op de hoogte is van alles omtrent de inhoud en …

Lees meer

Creatieve verbinder

Rianne zorgt ervoor dat iedereen binnen en buiten het team tot in detail op de hoogte is van alles omtrent de inhoud en uitvoering van het traineeship. Haar achtergrond in wetenschapscommunicatie maakt haar dé sociale media en communicatie expert binnen Trainees in onderwijs. Nieuwsbrief, LinkedIn/Instagram/Facebookpost of nieuwsartikel op de website? Rianne regelt het 🙌!

Als afgestudeerd bioloog voorziet ze ons ook regelmatig van leuke verhalen en interessante feitjes over de ‘biologische wereld’ om ons heen. Binnen haar opleiding was Rianne altijd actief betrokken bij de opleidingscommissies, iets wat ze nu ook ten volle toepast op de kwaliteitszorg binnen het traineeship. Met haar bruisende energie, toewijding en zorgvuldigheid is Rianne de creatieve verbinder binnen het team.

Laurens Roorda

Aanspreekpunt voor:
Partnerscholen, lerarenopleidingen, matching

Mensgerichte doorpakker

Met zijn bruisende energie vult Laurens iedere ruimte die hij betreedt. Hij heeft enorme passie voor …

Lees meer

Mensgerichte doorpakker

Met zijn bruisende energie vult Laurens iedere ruimte die hij betreedt. Hij heeft enorme passie voor het onderwijs en een verfrissende no-nonsense houding waarmee hij goed van doorpakken weet. Of het nou de organisatie van een matchingsdag betreft, of een emailmarathon naar het netwerk: Laurens zorgt dat het voor elkaar komt!

Met zijn bevoegdheid Lichamelijke Opvoeding blijft hij ook altijd in beweging 🏃🏼‍♂️. Dagelijks legt Laurens al wandelend in ons kantoor vele kilometers af tijdens al zijn belletjes met scholen en lerarenopleidingen. Als contactpunt voor deze twee belangrijke partners regelt hij dat alle samenwerkingen prettig verlopen. Laurens zoekt de verbinding met mensen graag op en is daarmee de echte mensgerichte doorpakker in ons team.

Contact met Trainees in onderwijs

Bezoek ons op:

Johannes Bosboomlaan 50

6717 HK Ede

 

Heb je een vraag?

Misschien vind je het antwoord op jouw vraag ook direct bij de veelgestelde vragen over het traineeship,

Heb je nog andere vragen of weet je nog niet waar je met jouw vraag het beste terecht kunt?
Je kunt altijd contact  opnemen via:

Telefoon: 030 2273343

E-mail: info@traineesinonderwijs.nl

Onze partners en betrokkenen