Contact

Sanne van Kempen

Aanspreekpunt voor:
Beleid, kwaliteit en partnerschap

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken en opzetten van nieuwe ideeën en initiatieven. Zij ziet kansen, verbindt…

Lees meer

Optimist en strateeg

Sanne werkt graag samen aan het uitdenken, opzetten en inrichten van nieuwe initiatieven waar ze helemaal achterstaat. Zij ziet kansen, verbindt betrokkenen en bewaakt de gekozen koers. Ze is visueel ingesteld en tekent graag uit wat tijdens gesprekken gezegd wordt om verhalen, verbanden en kernpunten te verduidelijken. Sanne helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen, om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Verbinding en samen leren staat bij haar voorop en daarom stimuleert en ondersteunt ze samenwerkingen tussen de onderwijswereld en daarbuiten. Het geeft haar dan ook veel voldoening om samen met haar collega’s Trainees in Onderwijs op te bouwen en vorm te geven.

Sanne neemt brede ervaring in en rond het onderwijs mee. Zo is ze werkzaam geweest als docent in het primair onderwijs, heeft ze gewerkt met en voor het voorgezet en hoger onderwijs, was ze betrokken bij projecten met sectorraden en heeft ze zowel samengewerkt met politieke en maatschappelijke partners als met commerciële aanbieders van onderwijs.

Sanne is programmamanager/directeur van Trainees in onderwijs.

Wolf Weymiens

Aanspreekpunt voor:
Lerarenopleidingen, bedrijfsvoering en programma traineeship

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond jaren voor de klas als docent…

Lees meer

Analist en vertaler met hart voor onderwijs

Werken in het onderwijs geeft Wolf veel energie en voldoening. Hij stond meerdere jaren voor de klas als docent natuurkunde en ervaarde toen hoe uitdagend, inspirerend en leuk het is om docent te zijn. Als gepromoveerd theoretisch natuurkundige kan Wolf complexe problemen analyseren en doorgronden. Maar dat niet alleen: hij  is communicatief zo vaardig dat hij ingewikkelde materie ook op heldere en gedegen wijze kan uitleggen. Geef Wolf daarom een kluwen wol en hij zal deze niet alleen voor je ontrafelen, maar je ook op boeiende wijze vertellen hoe hij dat precies gedaan heeft.

Via het traineeship Eerst de Klas is Wolf in het onderwijs terechtgekomen. Als trainee zocht hij naar manieren waarop hij het onderwijs en het bedrijfsleven kon verbinden en zijn ervaring, kennis en netwerk zet hij nu graag in voor Trainees in onderwijs.

Lisa Ebbers

Aanspreekpunt voor:
Programma traineeship, partnerscholen, kwaliteitszorg, selectie en matching trainees

Voortvarende onderwijskundige

Lisa zet zich graag – in samenwerking met anderen – in voor zaken die haar aan het hart gaan, houdt van het bevragen van de status quo en is altijd op zoek naar hoe het nog een stapje …

Lees meer

Voortvarende onderwijskundige

Lisa zet zich graag – in samenwerking met anderen – in voor zaken die haar aan het hart gaan, houdt van het bevragen van de status quo en is altijd op zoek naar hoe het nog een stapje beter kan. Het is dan ook niet voor niets dat zij veel energie krijgt van het werken aan een programma waarin jonge professionals mét een ambitie voor het onderwijs centraal staan.

Lisa is opgeleid als onderwijskundige en heeft vanuit deze rol diverse trainingen en ontwikkeltrajecten ontworpen. Hoewel Lisa nog steeds graag met een onderwijskundige blik naar vraagstukken kijkt, is zij ook erg enthousiast over de diversiteit die het werken in het team van Trainees in onderwijs met zich mee brengt.

Roos Greven

Aanspreekpunt voor:
Traineegroepen 2019 & 2020, geïnteresseerden traineeprogramma, programma & planning

Flexibel organisatietalent

Roos houdt van nieuwe dingen doen en leren. Ze houdt zich bezig met veel verschillende werkzaamheden en uiteenlopende …

Lees meer

Flexibel organisatietalent

Roos houdt van nieuwe dingen doen en leren. Ze houdt zich bezig met veel verschillende werkzaamheden en uiteenlopende onderwerpen. Als aanspreekpunt voor de trainees en trainers is Roos veel in contact met mensen, waardoor zij veel leert van anderen. Roos is praktisch ingesteld en houdt van regelen en organiseren. Ze wordt vooral blij van een dynamische organisatie waarin veel ruimte is om je eigen pad in te slaan.

Door haar opleiding psychologie en master gedragsverandering heeft Roos een menselijke blik op het vak ontwikkeld.  Deze ruime blik vertaalt zich ook naar de rest van haar bezigheden. Naast haar werk heeft Roos zeer brede interesses, van klarinet spelen en zeilen, tot programmeren en tuinieren. Op deze manier blijft Roos breed georiënteerd en staat zij altijd open voor iets vernieuwends.

 

Yvette Bremer

Aanspreekpunt voor:
Programma traineeship, selectie en matching trainees

Nieuwsgierige optimist

Yvette vindt dat het onderwijs mee moet bewegen met de ontwikkelingen in de samenleving en daarom …

Lees meer

Nieuwsgierige optimist

Yvette vindt dat het onderwijs mee moet bewegen met de ontwikkelingen in de samenleving en daarom past Trainees in onderwijs perfect bij haar. Zij ziet in dat het goed is dat trainees worden opgeleid tot docenten die het onderwijs willen blijven ontwikkelen.

Als onderwijskundige wil zij graag een steentje bijdragen aan goed onderwijs voor iedereen. Hierbij zal haar enthousiaste frisse blik op de onderwijswereld goed van pas komen!  Yvette houdt ervan om druk bezig te zijn met verschillende projecten en werkt graag met andere mensen samen. Dat zij een mensenmens is, is ook terug te zien in haar favoriete vrijetijdsbesteding: wandelen en koffiedrinken met vrienden.

Edien Rommens

Aanspreekpunt voor:
Werving trainees, programma traineeship

Mensgericht analist

Edien heeft haar passie in het onderwijs gevonden en wil daar graag iets voor betekenen. In haar baan als wiskundedocent …

Lees meer

Mensgerichte analist

Edien heeft haar passie in het onderwijs gevonden en wil daar graag iets voor betekenen. In haar baan als wiskundedocent krijgt ze energie van haar leerlingen en gaat ze met een voldaan gevoel naar huis. Met haar achtergrond als technisch bestuurskundige en haar ervaringen in het onderwijs, wil ze bij Trainees in Onderwijs voor een grotere groep iets betekenen. Haar analytische blik komt hierbij goed van pas.

Edien is een open en eerlijk persoon die graag bezig is. Naast haar twee banen fietst ze in het weekend regelmatig 100 kilometer om familie op te zoeken. Ze houdt van gezelligheid, maar duikt ook graag in een boek om te blijven leren over het onderwijs.

Contact met Trainees in onderwijs

Bezoek ons op:

Breullaan 3

3971 NG Driebergen

 

Heb je een vraag?

Misschien vind je het antwoord op jouw vraag ook direct bij de veelgestelde vragen over het traineeship,

Heb je nog andere vragen of weet je nog niet waar je met jouw vraag het beste terecht kunt?
Je kunt altijd contact  opnemen via:

Telefoon: 030 2273343

E-mail: info@traineesinonderwijs.nl

Onze partners en betrokkenen