Nieuws

15/10/2021

Meelopen op een school? Dat kan!

Ben jij de docent van morgen? Kom er nu achter!

Tijdens de meeloopdag krijg je een rondleiding van één van onze huidige trainees of een docent van de school. Je neemt een kijkje in een les en praat met de leerlingen. Je kunt er alles te weten komen over het traineeship en een trainee bijvoorbeeld vragen naar zijn of haar ervaringen met het voorbereiden van lessen of ervaringen met de school en het traineeship. Daarnaast is er genoeg ruimte om in gesprek te gaan met een docent, afdelingsleider of rector. Zo ontdek je of het onderwijs wat voor jou is!

Je kunt meelopen op partnerscholen in Den Haag of Doorn. Meld je hieronder aan:

27 oktober – Edith Stein college Den Haag

Benieuwd hoe het is op een school die zich specialiseert in onderwijs aan leerlingen waarvan de wortels niet Nederlands zijn? Kom langs bij het Edith Stein College! Het programma duurt van 8:30 tot ongeveer 12:45.
Deze meeloopdag is helaas al geweest. 

16 november – Revius Lyceum in Doorn

Het Revius Lyceum in Doorn is een school voor mavo, havo en tweetalig vwo en gymnasium.
Het programma duurt van 9:15 tot ongeveer 12:30
Deze meeloopdag is helaas al geweest. 

Na aanmelding hoor je of je daadwerkelijk een plek hebt bemachtigd op de meeloopdag. Dan krijg je ook meer informatie over het programma.

Wees er snel bij, want er is beperkt plek. Tot dan!

Wil je op een andere dag meelopen?

Houdt onze website in de gaten voor meer data en scholen om bij mee te lopen, of schrijf je in voor één van onze andere oriëntatieactiviteiten!