Nieuws

15/12/2022

Meelopen op een school? Dat kan!

Ben jij de docent van morgen? Kom er nu achter!

Tijdens de meeloopdag krijg je een rondleiding van één van onze huidige trainees of een docent van de school. Je neemt een kijkje in een les en praat met de leerlingen. Je kunt er alles te weten komen over het traineeship en een trainee bijvoorbeeld vragen naar zijn of haar ervaringen met het voorbereiden van lessen of ervaringen met de school en het traineeship. Daarnaast is er genoeg ruimte om in gesprek te gaan met een docent, afdelingsleider of rector. Zo ontdek je of het onderwijs wat voor jou is!

Je kunt meelopen op partnerscholen in Veghel of Dronten. Meld je hieronder aan:

12 januari – VO Veghel

Word rondgeleid op het Zwijsen College of het Fioretti College van VO Veghel! Kom een kijkje nemen bij deze twee scholen om meer te leren over hoe het is om als trainee aan de slag te gaan.
Het programma duurt van ongeveer 9:30 tot ongeveer 16:00 uur, de precieze tijden volgen.

Meld je aan!

19 januari – Almere College Copernicus- Dronten

Benieuwd hoe het is op een school waar leerlingen in de onderbouw met alle niveaus bij elkaar in de klas zitten? Kom langs bij het Almere College Copernicus in Dronten!
Het programma duurt van 10:00 tot 13:00.

Meld je aan!

Wil je op een andere dag meelopen?

Houdt onze website in de gaten voor meer data en scholen om bij mee te lopen, of schrijf je in voor één van onze andere oriëntatieactiviteiten!