Nieuws

17/10/2020

Meelopen op een van onze scholen ter oriëntatie, iets voor jou?

Proef de sfeer in de klas!
Tijdens de meeloopdag krijg je een rondleiding van één van onze huidige trainees of een docent van de school. Je neemt een kijkje in een les en praat met de leerlingen. Je kunt er alles te weten komen over het traineeship en een trainee bijvoorbeeld vragen naar zijn of haar ervaringen met het voorbereiden van lessen of ervaringen met de school en het traineeship. Daarnaast is er genoeg ruimte om in gesprek te gaan met een docent, afdelingsleider of rector. Zo ontdek je of het onderwijs wat voor jou is!

Je kunt meelopen op partnerscholen in Tilburg, Arnhem, Den Haag of Haarlem. Meld je hieronder aan:

27 oktober – Odulphuslyceum in Tilburg

Kom een dagje kijken op het Odulphuslyceum in Tilburg! Hier word je rondgeleid en neem je een kijkje bij havo-, vwo- en gymnasiumklassen. Het programma duurt van 9:15 tot ongeveer 13:30.
Klik hier om je aan te melden 

17 november – Thomas a Kempis in Arnhem

Op het Thomas a Kempis kun je een kijkje komen nemen bij havo-, vwo- en gymnasiumklassen. Het programma duurt van 11:00 tot ongeveer 14:30.
Klik hier om je aan te melden 

18 november – Edith Stein College in Den Haag

Benieuwd hoe het is op een school die zich specialiseert in onderwijs aan leerlingen waarvan de wortels niet Nederlands zijn? Kom langs bij het Edith Stein College!
De precieze tijden volgen na je aanmelding.
Klik hier om je aan te melden

24 november – Mendel College in Haarlem

Word rondgeleid op het Mendel college! Op de tweetalige school kun je een kijkje nemen in de mavo-, havo-, vwo- of gymnasiumklassen. Het programma duurt van 10:00 tot ongeveer 13:00.
Klik hier om je aan te melden

Na aanmelding hoor je of je daadwerkelijk een plek hebt bemachtigd op de meeloopdag. Dan krijg je ook meer informatie over het programma.

Wees er snel bij, want er is beperkt plek. Tot dan!