Nieuws

27/09/2018

Trainees in onderwijs aanwezig op DRONGO talenfestival

DRONGO talenfestival 2018 – lerarenprogramma met o.a. Trainees in het Onderwijs
9 & 10 november 2018
Radboud Universiteit Nijmegen

Het DRONGO talenfestival is hét evenement van en voor de taalsector en dé ontmoetingsplaats voor iedereen die ‘iets met taal’ heeft. Met een kwalitatief en informatief programma brengt het mensen met elkaar in contact die van taal hun werk maken en in taal geïnteresseerd zijn. Het genereert aandacht voor de taalsector en voor het belang van taal, en beperkt zich daarbij uitdrukkelijk niet tot het Nederlands alleen.

Dit jaar besteedt het DRONGO talenfestival bijzondere aandacht aan de mogelijkheden rondom het
leraarschap in taalvakken. Het festival trekt zo´n 2500 bezoekers waaronder een grote belangstelling is voor het leraarschap. Als zij-instromer, terugkeerder of reguliere student. Ontdek alle mogelijkheden over leraar worden bij de lerarenstand op de interactieve en informatieve beurs waar je ook kunt speeddaten met ervaringsdeskundigen. Of neem deel aan de middagsessie ‘taal talenten gezocht’ waar professionals uit heel Nederland je alles zullen vertellen over het leraarschap. Wat houdt les geven in en welke opleidingen, regelingen en subsidies zijn er beschikbaar? Direct na de workshop is er een leraren netwerkborrel zodat je gelijk contact kunt leggen met scholen en lerarenopleidingen.

Ben je een geïnteresseerde kandidaat? School of organisatie? Wil je ons komen opzoeken? Leuk! Houd de website in de gaten voor meer informatie over tijden en locatie. Of stuur ons een mailtje, zodat we je hierover kunnen informeren.