Vakinhoudformulieren

Een belangrijk onderdeel van de selectieprocedure van het traineeship is de vaktoetsing: het toetsen van je toelaatbaarheid tot de lerarenopleiding. In de vaktoetsing, uitgevoerd door een lerarenopleiding, wordt gekeken naar de inhoud van al je gevolgde studievakken om te toetsen of je genoeg vakinhoud hebt gevolgd binnen alle verschillende domeinen van het schoolvak.

Om deze vaktoetsing zo goed mogelijk uit te voeren, vragen we je om voor het schoolvak/de schoolvakken die jij wil gaan geven het benodigde formulier/de benodigde formulieren in te vullen. Jij weet immers het meest over de inhoud van jouw studievakken! Daarbij krijg je door het invullen van het formulier goed inzicht in wat er allemaal bij een schoolvak komt kijken én krijg je een idee of je daarbij in de buurt komt met jouw studieachtergrond. Mocht je het idee hebben dat je niet voldoende vakinhoudelijke kennis hebt, of anderzijds twijfelt over je toelaatbaarheid, neem vooral contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

De formulieren voor alle schoolvakken vind je hieronder. De formulieren kun je downloaden, invullen en dan uploaden in het aanmeldformulier.