Aftermovie symposium en felicitatiebijeenkomst Trainees in onderwijs!

Trots! Op 24 juni 2022 hebben de trainees hun projecten gepresenteerd tijdens het symposium.

Categorieën

Community, Trainees, Partners

Tag

Terugblik
Gepubliceerd op

Aftermovie

Trots! Op 24 juni 2022 hebben de trainees hun projecten gepresenteerd tijdens het symposium en ons een kijkje gegeven in de mooie ontwikkelingen waaraan ze hebben bijgedragen op hun scholen! Verder is er natuurlijk veel bijgepraat en bij de felicitatiebijeenkomst zijn alle trainees terecht in het zonnetje gezet. We kijken met een warm gevoel terug op deze bevlogen, inspirerende en vooral feestelijke dag! Bekijk voor wat sfeerimpressies zeker onze aftermovie!

We hebben nu alweer zin in het symposium en de felicitatiebijeenkomst van volgend jaar! Volg ons vooral om op de hoogte te blijven van al onze evenementen en activiteiten.


Het Symposium

Tijdens het traineeship zetten onze trainees een onderwijsvernieuwend project op op school. De onderwerpen zijn divers: van een samenwerking met lezerscomunity Hebban, tot sociale vaardigheidstrainingen voor leerlingen, tot een rijdende bibliotheek in de school. Halverwege het traineeship pitchen de trainees hun projectplan en aan het einde van hun traineeship presenteren ze hun uitgevoerde project op het symposium. Hiermee zit het symposium steeds bomvol actuele onderwijsontwikkelingen!


De Felicitatiebijeenkomst

Het was ook tijd voor een feestje! Er waren namelijk 23 trainees die hun traineeship afrondden, 30 trainees die bijna klaar zijn met hun eerste traineejaar én er zijn 18 nieuwe trainees die staan te trappelen om aan hun traineeprogramma te beginnen. De felicitatiebijeenkomst is het moment voor een felicitatie aan alle huidige en aankomende trainees!

Daarnaast is de bijeenkomst het perfecte netwerkmoment om trainers, partners, organisaties, schoolleiders en/of oud-trainees van het programma te leren kennen.


Volgend jaar

Het symposium en de felicitatiebijeenkomst van volgend jaar zijn ook al ingepland: schrijf 23 juni 2023 vast op in je agenda!