Nieuws

27/01/2022

Informatiebijeenkomst voor scholen

Trainees in onderwijs koppelt scholen aan ambitieuze trainees die veel zin hebben om met leerlingen te werken en daarbij hun blik open houden voor alles wat er speelt in de school en ontwikkeling breder in het onderwijs. Een trainee is een leraar in opleiding die graag een positieve impact wil maken en maatschappelijk betrokken is. Wij zijn op zoek naar nieuwe partnerscholen en daarom willen we je graag uitnodigen om deel te nemen aan onze informatie bijeenkomst voor scholen vanuit Trainees in onderwijs.

Deze bijeenkomst geeft de gelegenheid om meer te weten te komen over het aannemen van een trainee. Gert-Jan Kloos (Rector Edith Stein College) en Leonie Wolterink (conrector Joke Smit College) zullen hun ervaringen met trainees op hun scholen delen. Daarnaast zal er uitleg gegeven worden over het nationaal steunplan en hoe je als school dit kan gebruiken om een trainee aan te nemen. Aan het einde van de bijeenkomst zal tijd zijn om vragen te stellen.
Op donderdag 3 februari van 10:00 tot 11:00 uur zal de online bijeenkomst plaatsvinden. Als je geïnteresseerd bent om een duidelijker beeld te krijgen van het traineeship, de voorwaarden en huidige ervaringen, kun je je aanmelden door te mailen naar laurens@traineesinonderwijs.nl.

Heb je maar gedeeltelijk plek in je agenda om bij deze bijeenkomst aan te sluiten? Aarzel niet, en meld je dan alsnog aan! Je kunt gemakkelijk online in- en uitlopen. Wij zullen je een dag van tevoren een Zoomlink sturen.