Nieuwe oriëntatieactiviteiten: kom jij sfeerproeven?

Loop een dagje mee!

Categorie

Trainees

Tags

Oriëntatie Save the date
Gepubliceerd op

Auteur

Roos Greven

Wil jij je beter oriënteren op ons traineeship en de overstap naar het onderwijs? Er komen weer nieuwe oriëntatieactiviteiten aan!

Meeloopdagen

Wil je ervaren hoe het is om als docent door een middelbare school te lopen? Hoe het voelt om voor de klas te staan? Heb je altijd al eens in de docentenkamer willen zijn? Doe dan mee met een meeloopdag!

Op een meeloopdag krijg je een mooi inkijkje in het leven van de trainee op school. Je krijgt een rondleiding, neemt een kijkje in de docentenkamer, gaat in gesprek met docenten en/of schoolleiders en kijkt natuurlijk mee in een les. Een meeloopdag is dan ook de ideale gelegenheid om je te oriënteren op ons traineeship en een baan in het onderwijs.

Webevents

Wil je op een meer laagdrempelige manier meer informatie over het traineeship? Kom dan naar het webevent! Op een webevent leer je in een uur tijd alles over het traineeship: hoe een traineeweek eruitziet, wat je precies doet op school, welke vakken je volgt op de lerarenopleiding en wat je doet in het verbredingsprogramma. Ook leer je meer over de procedure van aanmelding tot start.

Ben jij erbij? Bekijk alle oriëntatieactiviteiten op deze pagina en schrijf je snel in!