Symposium en felicitatiebijeenkomst Trainees in onderwijs – ben jij erbij?

Op 24 juni presenteren en pitchen onze tweede- en eerstejaars trainees hun projecten. Kom jij ook?

Categorieën

Community, Trainees, Partners

Tag

Save the date
Gepubliceerd op

Op 24 juni presenteren en pitchen onze tweede- en eerstejaars trainees hun onderwijsvernieuwende projecten op het symposium van Trainees in onderwijs. Daarna is het hoog tijd voor een feestje bij de felicitatiebijeenkomst: groep 2020 sluit het traineeship af, groep 2021 is halverwege én groep 2022 gaat bijna van start met het traineeship!
Kom jij ook?

Het Symposium

Tijdens het traineeship zetten onze trainees een onderwijsvernieuwend project op op school. De onderwerpen zijn divers: van een samenwerking met lezerscomunity Hebban, tot sociale vaardigheidstrainingen voor leerlingen, tot een rijdende bibliotheek in de school. Halverwege het
traineeship pitchen de trainees hun projectplan en aan het einde van hun traineeship presenteren ze hun uitgevoerde project op het symposium. Hiermee zit het symposium bomvol actuele onderwijsontwikkelingen!

Ben jij benieuwd naar alle projecten van de trainees? Kom dan langs op het symposium op 24 juni! Bekijk hier het programmaboekje en meld je aan.

Datum: 24 juni van 10:00 (inloop 09:30 uur) tot 15:00 uur.

Locatie: De Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht

Aanmelding: aanmelden kan via deze link, uiterlijk 17 juni.


De Felicitatiebijeenkomst

Het is ook tijd voor een feestje! Er zijn namelijk 23 trainees die bijna hun traineeship afronden, 30 trainees die bijna klaar zijn met hun eerste traineejaar én er zijn 18 nieuwe trainees die staan te trappelen om aan hun traineeprogramma te beginnen. De felicitatiebijeenkomst is het moment voor een felicitatie aan alle huidige en aankomende trainees!

Daarnaast is de bijeenkomst het perfecte netwerkmoment om trainers, partners, organisaties, schoolleiders en/of oud-trainees van het programma te leren kennen.

Datum: 24 juni van 15:00 tot 18:00 uur

Locatie: De Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht

Aanmelding: aanmelden kan via deze link, uiterlijk 17 juni.