Terug naar overzicht Download als PDF

Johan de Witt Scholengroep

    Locaties
  • Zusterstraat 120, 2512 TP, Den Haag
    Niveau's
  • praktijkonderwijs - vmbo (basis en kader) - mavo - havo - vwo - internationale schakelklas
    Foto's

Hoofdlocatie:
Zusterstraat 120 – 2512 TP – Den Haag

Andere locaties:
Glasblazerslaan 25 – 2512 XW – Den Haag
Hooftskade 127 – 2526 KB – Den Haag
Vermeerstraat 56 – 2525 VM – Den Haag
Capadosestraat 25 – 2523 AB – Den Haag

praktijkonderwijs – vmbo (basis en kader) – mavo – havo – vwo – internationale schakelklas

“Excellent onderwijs in de grootstedelijke context”

 

 

Algemeen

Op de Johan de Witt Scholengroep geloven we in eerlijke, gelijkwaardige kansen voor iedere jongere. Onze overtuiging is dat goed onderwijs hiervoor de basis vormt. Gelijkwaardig betekent niet hetzelfde als gelijk. Iedereen is uniek. Daarom streven wij naar het best passende onderwijs voor elk van onze leerlingen met daarbij altijd het hoogst haalbare niveau voor ogen. In een veilige en inspirerende omgeving. Op die manier kan iedere leerling zijn beste zelf worden en met een diploma van waarde de school verlaten om de volgende stap in de maatschappij te zetten. Het Johan de Witt heeft de waardering ‘Goed’ van de inspectie en het predicaat Excellent.

Over docentschap

Het Johan de Witt zoekt professionals die zich volledig inzetten voor de jonge mensen aan wie het Johan de Witt onderwijs biedt. Dit zijn jongeren die met hun uiteenlopende achtergronden dezelfde kansen verdienen als alle andere jongeren.

We hebben een hechte en leuke personeelsgroep, waarin gezamenlijk heel hard wordt gewerkt. Werken op het Johan de Witt is uitdagend en intensief. Daarom krijgen nieuwe docenten bij ons altijd goede persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach. We moedigen medewerkers aan, en maken het mogelijk, zich te blijven ontwikkelen. Het Johan de Witt investeert in haar medewerkers door opleidingsmogelijkheden te bieden. Johan de Witt Scholengroep is partner van de opleidingsschool NOD Haaglanden.