Joke Smit College

Amsterdam

vwo havo vmbo-tl

Trainees op deze school

Lili Burki
David Roelofs
Evy Zeptner
Sarah Smolders
Eva Hageman
Amieke Bouma
David Omar Cohen
Tim van der Meulen
Annemarie Bijloos
Dennis Boor
Gerjan Ekenhorst
Thijs de Jong
Laryssa Aijal
Wietse Woensdregt

Over Joke Smit College

Een fijne school waar doorzetters slagen!
quote

Algemeen

Het Joke Smit College biedt kansen aan (jong)volwassenen die hun opleiding willen afmaken, of die verder willen leren. Die volwassen leerlingen maken zelf de keuze om zich in te schrijven. Ze willen bijvoorbeeld een stapje hogerop (van mavo naar havo of van havo naar vwo) of ze willen zich herprofileren. Zo zien we bij wiskunde, natuurkunde en scheikunde veel leerlingen die al een vwo-diploma hebben en nu voor een paar van deze vakken deelcertificaten willen behalen om tot de studie geneeskunde te worden toegelaten. Een grote groep bestaat uit leerlingen die in het reguliere voortgezet onderwijs examen hebben gedaan, maar niet alle vakken gehaald hebben. Zij volgen bepaalde vakken om het diploma te completeren. Het volwassenenonderwijs is er ook voor alle leerlingen die vanwege persoonlijke omstandigheden hun schoolloopbaan nog niet konden afronden met een diploma.

Het Joke Smit College staat voor een fijne school waar doorzetters slagen. Het hele team zet zich hiervoor in. Op de school worden leerlingen gestimuleerd om hun nieuwsgierigheid te volgen. Vanuit vertrouwen, persoonlijk contact en wederzijds respect werken we aan een veilig leerklimaat waarin groei centraal staat. Zo draagt de school bij aan integratie, emancipatie en participatie.

Vakken die gegeven worden bij Joke Smit College
NederlandsEngelsDuitsFransSpaansNatuurkundeScheikundeInformaticaBiologieAlgemene economieBedrijfseconomieAardrijkskundeGeschiedenisMaatschappijleerFilosofieMuziekMaatschappijwetenschappenWiskunde AWiskunde BWiskunde CKunst: beeldend/tekenen

Joke Smit College in beeld

Contactinformatie van Joke Smit College

Naam Joke Smit College
Email [email protected]
Telefoon (020) 57 97750
Website jokesmitcollege.nl
Adres Reijnier Vinkeleskade 62
Plaats Amsterdam
Postcode 1071 SX