Aanmelding

Enthousiast geworden om als Trainee in onderwijs jouw unieke bijdrage aan het onderwijs te leveren? Doorloop nu vast de eerste ronde van de selectieprocedure!

Hoewel de officiële aanmeldprocedure voor het traineeship pas op 11 januari begint, geven we 40 kandidaten de kans om dit kalender jaar al meer te uitsluitsel te krijgen over of je voldoet aan de minimale toelatingseisen voor het traineeship. Weet jij al zeker dat jij onze nieuwe onderwijsvernieuwer wordt? Meld je dan vast aan!

   

 

 

Vervroegde eerste ronde selectieprocedure

In samenwerking met de lerarenopleiding bieden we dit jaar een selecte groep geïnteresseerden de mogelijkheid om vervroegd de eerste ronde van de selectieprocedure te doorlopen. Dit houdt in dat je de kans hebt om nog dit kalenderjaar uitsluitsel te krijgen over of je voldoet aan de minimale toelatingseisen voor het traineeship. Hierdoor weet je ook direct voor welk schoolvak je mogelijk trainee kan worden.

Wat moet je hiervoor doen?

We hebben voor maximaal 40 kandidaten plek binnen de vervroegde eerste ronde. Wees er dus snel bij! Tussen nu en zondag 6 december kun je je aanmelden voor deze regeling. Let op: om hieraan deel te nemen hebben we je volledige aanmelding nodig! Lever dus je CV, motivatiebrief, diploma’s en je volledige (voorlopige) cijferlijsten aan.

Wat lever je precies aan?

Ja, het is een hele lijst, maar we willen onze potentiële trainees natuurlijk goed leren kennen!

  • Je cv, geüpload als pdf. Zorg dat je hierin alle relevante informatie bundelt, waaruit minimaal duidelijk wordt hoe jouw opleidingstraject er uit zag.
  • Een motivatie (max. 1 A4’tje) in PDF-formaat. Vertel ons waarom jij denkt dat dit traineeship en het docentschap bij jou past. En over welke kwaliteiten jij beschikt die nodig zijn als trainee in onderwijs.
  • Een kopie van je bachelor- en masterdiploma, inclusief naam, datum van behalen en complete geaccordeerde cijferlijst (inclusief studiepunten).* Zorg ervoor dat in deze documenten alle vakken staan die je hebt afgerond.
  • Andere certificaten of diploma’s van relevante aanvullende (universitaire) vakken/opleidingen.

Nog niet afgestudeerd? Stuur dan je geaccordeerde cijferlijst en een lijst met de nog af te ronden vakken (met bijbehorende studiepunten) mee.

Hoe dan verder?

In december gaan wij de vroege aanmeldingen verwerken. Uiterlijk 24 december hoor je van ons of je voldoet aan de minimale toelatingseisen en doorgaat naar de volgende selectieronde: selectie op brief en cv.
Op 7 februari is de deadline voor de reguliere aanmeldingen. Vanaf dat moment wordt de selectie op jouw cv en motivatiebrief gedaan en zullen we je hopelijk uitnodigen voor de selectiedag. Dit hoor je uiterlijk 28 februari. De selectiedagen vinden plaats in maart. Je wordt voor één van deze dagen uitgenodigd. Uiteraard hoor je tegen die tijd ook meer details over deze selectiedag en het vervolg.

Op de selectiedag beoordelen we of je geschikt bent voor het traineeship. Als dat het geval is, ontvang je een uitnodiging voor de matchingsdagen van eind maart/begin april. Op deze dagen ga je in gesprek met onze partnerscholen, kijk je welke school bij jou past en of er een match ontstaat.

En wie weet sta jij in het nieuwe schooljaar voor de klas! 

Meer over de selectieprocedure lees je hier.