Over het traineeship

Trainees in onderwijs leidt leergierige en ondernemende professionals op tot docenten die grenzen overstijgen en veranderingen creëren in het voortgezet onderwijs.

Verrijk je vak, verrijk het onderwijs, verrijk de toekomst.

Media

Wat ga je doen?

Met ons tweejarige traineeship, op maat gemaakt voor jou, behaal je een eerstegraads lesbevoegdheid, doe je waardevolle werkervaring op in de klas als docent en ontvang je direct een marktconform salaris.

Je volgt trainingen die aansluiten op jouw behoeften én zet zelf een project op dat het onderwijs verrijkt. Daarvoor werk je intensief samen met oud- en medetrainees en de organisaties in ons netwerk. Je werkt actief aan je persoonlijke ontwikkeling en wordt hierbij begeleid door verschillende trainers en opleiders.

Wat anderen over ons programma zeggen

Wie beter dan de trainees en onze partners weten hoe prettig het is om hier betrokken bij te raken? Lees hier hun verhalen.

Het traineeship doe je niet alleen, hierdoor ontmoet je voortdurend nieuwe mensen die je kunnen inspireren!

quote

Het leven is veel te kort voor een saaie kantoorbaan. Elke dag is anders in het onderwijs. Daarbij is er niks mooiers dan bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie.

quote

Als trainee krijg je alle ruimte om je eigen creatieve ideeën over onderwijs te ontwikkelen en die vervolgens in de praktijk uit te voeren. Dat maakt lesgeven nog leuker en uitdagender!

quote
Oriënteren en meelopen

Weet je nog niet zeker of het traineeship bij jou past? We bieden meerdere mogelijkheden om je verder te oriënteren.

Toelatingseisen

Voor ons traineeship zoeken we leergierige en ondernemende academici die de overstap naar het onderwijs wagen.

Selectieprocedure

Na jouw aanmelding voor het traineeship start de selectieprocedure. Hier lees je meer informatie over deze procedure.

Help jij mee het onderwijs te verrijken?

Kies jij voor een carrière met impact en wil je je academische kennis inzetten om het onderwijs te verrijken en vernieuwen? Dan is ons tweejarig traineeship iets voor jou. Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes.

naar het interesseformulier