Doe mee met Trainees in onderwijs

Bij Trainees in onderwijs willen we het onderwijs verrijken voor toekomstige generaties. Daarvoor zoeken we jonge academici die deze impact vanuit het traineeship willen maken. Ben jij klaar om de docent van morgen te worden?

Media

Word partnerschool

De scholen voor voortgezet onderwijs zijn belangrijke partners van Trainees in onderwijs: ze vervullen een sleutelrol in het traineeprogramma en zijn de werkgever van de trainee waar hij of zij een aanstelling krijgt. Op de school leert de trainee veel van en over het docentschap in de praktijk. Hij of zij wordt daarbij goed begeleid op school, zowel individueel als met zijn mede-trainees en andere nieuwe collega’s. Daarbij werken de scholen op hun beurt weer samen met de lerarenopleidingen bij het opleiden van de docent. Sommige doen dit binnen regionale samenwerkingsverbanden die (academische) opleidingsscholen worden genoemd. Interesse om partenschool te worden?

word partnerschool
Deze scholen gingen je voor

Word partneruniversiteit

Met de lerarenopleidingen wordt in het traineeship samengewerkt om de trainees op te leiden tot eerstegraads docent met bijbehorende eerstegraads bevoegdheid. Samenwerking vanuit de school, vanuit het verbredings- en verdiepingsprogramma in het traineeship en vanuit de organisatie van Trainees in onderwijs, om zo de verschillende opleidingsonderdelen zo goed mogelijk te kunnen integreren. Momenteel werkt Trainees in onderwijs met zes partner-universitaire lerarenopleidingen (ICLON Leiden, Lerarenopleiding Vrije Universiteit Amsterdam, Radboud Docenten Academie Nijmegen, Graduate School of Teaching Utrecht, Eindhoven School of Education en TU Delft lerarenopleiding). Op termijn is de intentie deze samenwerking uit te breiden naar samenwerking met alle universitaire lerarenopleidingen in Nederland.

word partneruniversiteit
Deze universiteiten gingen je voor

Word trainer bij Trainees in onderwijs

Het verbredingsprogramma zit bomvol trainers, sprekers, begeleiders, coaches, etc., die allemaal vol enthousiasme met onze trainees aan de slag gaan. Werk één keer samen met deze groep trainees en je wil meer. Ongetwijfeld!

word trainer
Deze trainers gingen je voor